Η Σακίρα έχει νέο σύντροφο και τον ξέρεις

Διαβάζεται σε 2'
Η Σακίρα έχει νέο σύντροφο και τον ξέρεις
Αυτή είναι μια από τις στιγμές της γνωριμίας της Σακίρα με τον νέο της σύντροφο. ΥοuTube

Η Σακίρα φέρεται να έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ. Ο νέος της σύντροφος πρωταγωνίστησε στο «Emily in Paris».

H Σακίρα πέρασε δύσκολες ώρες μετά το χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ και τις απιστίες που «χρέωσε» στον πατέρα των δυο αγοριών που απέκτησε το ζευγάρι στην κοινή του πορεία στη ζωή.

Δεν χρειάστηκαν παπαράτσι ή αποκαλύψεις μυστικών πηγών για να μάθει ο πλανήτης όσα δεινά πέρασε η 47χρονη. Τα είπε όλα η ίδια μέσω δυο τραγουδιών, στα οποία εκτόνωσε τον πόνο και την οργή της. Παρεμπιπτόντως, έγινε ακόμα πιο πλούσια μέσω αυτών.

H ίδια είχε σχολιάσει ότι «υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που θρυμματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου. Έπρεπε να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου με κάποιον τρόπο, μαζεύοντας τα οστά από το πάτωμα για να τα ενώσω ξανά όλα μαζί. Η κόλλα που τα κράτησε όλα μαζί ήταν η μουσική».

Αφότου λοιπόν ανασυγκροτήθηκε η Σακίρα, αποφάσισε όπως φαίνεται να συνεχίσει και τη ζωή της στο προσωπικό επίπεδο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στα γυρίσματα για το video της τελευταίας της δουλειάς που έγιναν το Φεβρουάριο (το Punteria στο οποίο συνεργάζεται με την Cardi B), γνώρισε τον άνδρα που είναι τώρα σύντροφος της.

Είναι ο Λουσιέν Λάβινσκαουντ, ο οποίος διετέλεσε σύντροφος της «Έμιλι» στην τεράστια επιτυχία του Netflix με τίτλο «Emily In Paris».

Πάντα σύμφωνα με τη DailyMail, οι φίλοι της Κολομβιανής φέρονται να ανησυχούν, καθώς το ερωτικό παρελθόν του Λάβινσκαουντ αφήνει υπόνοιες πως «ανεβαίνει την κοινωνική σκάλα σιγά σιγά και μεθοδικά. Ίσως λοιπόν, να χρησιμοποιεί την 47χρονη για να γίνει περισσότερο γνωστός».

Κάποιοι χαρακτηρίζουν τον νέο της σύντροφο ως «ριμπάουντ», μετά τα όσα έγιναν με τον Πικέ.

Ο χρόνος θα δείξει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα