Σακίρα: Λύθηκε το μυστήριο για την απιστία του Πικέ και το βάζο μαρμελάδας

Διαβάζεται σε 3'
Σακίρα Ζεράρ Πικέ
Σακίρα Ζεράρ Πικέ Manu Fernandez, File/AP Photo

Σε μία από τις “θεωρίες συνωμοσίας” που χτίστηκαν γύρω από την απιστία του Ζεράρ Πικέ και ένα βάζο μαρμελάδας απάντησε η Σακίρα σε συνέντευξή της.

Μετά από μερικά τραγούδια – μπηχτές, καυτές αποκαλύψεις και μυστικά που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της σχέσης τους αλλά και μετά το τέλος αυτής, ήρθε η στιγμή να μάθουμε τον πραγματικό ρόλο που έπαιξε ένα… βάζο μαρμελάδας στον χωρισμό της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ.

Ο χωρισμός της Κολομβιανής σταρ και του γνωστού ποδοσφαιριστή μόνο “βελούδινος” δεν ήταν και αυτό το διαπίστωσε όλος ο κόσμος ακόμα και μέσα από τα τραγούδια της Σακίρα, η οποία με κάθε ευκαιρία φρόντιζε να πετάει τα βέλη της στον πρώην αγαπημένο της και πατέρα των δύο παιδιών της.

Πολλές θεωρίες και φήμες συνόδευσαν τον χωρισμό του ζευγαριού, με μία από αυτές να θέλουν τη Σακίρα να ανακάλυψε πως ο Πικέ την απατά από ένα βάζο μαρμελάδας.

Η αποκάλυψη έγινε λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι επιλέγουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να δώσουν τέλος στον γάμο τους μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας. Η εκπομπή Socialité του ισπανικού καναλιού Telecinco, ανέφερε τότε πως η Σακίρα άρχισε να υποψιάζεται τον Πικέ όταν παρατήρησε ότι η ποσότητα της μαρμελάδας φράουλας που είχαν στο σπίτι τους άρχισε να μειώνεται ξαφνικά.

Η ίδια λόγω του ότι προσέχει τη διατροφή της ποτέ δεν έτρωγε μεγάλες ποσότητες μαρμελάδας, ενώ και ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν ιδιαίτερα “φίλος”. Ήταν όμως η ερωμένη του Πικέ, η οποία σύμφωνα με τις φήμες, κάθε φορά που βρισκόταν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή έτρωγε μαρμελάδα φράουλα για πρωινό.

Μιλώντας στους Sunday Times, η 47χρονη Σακίρα ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων τη συγκεκριμένη φήμη για το αν ανακάλυψε τις απιστίες του συζύγου της με αυτό τον τρόπο.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά για το αν η απιστία του Πικέ έγινε μέσω του βάζου μαρμελάδας, η Σακίρα διέψευσε τις φήμες, λέγοντας απλά “δεν είναι αλήθεια“.

Σακίρα: Το videoclip με το κεφάλι μέσα στο ψυγείο

Ωστόσο, μόλις δύο μήνες πριν χωρίσουν οι δρόμοι της Σακίρα και του αθλητή, η Κολομβιανή σταρ κυκλοφόρησε το τραγούδι και το βιντεοκλίπ για το “Te Felicito” με τον Rauw Alejandro.

Σε αυτό φαίνεται η Σακίρα να κοιτάζει στο ψυγείο της για να βρει μέσα το κεφάλι του Rauw Alejandro, πυροδοτώντας έτσι τις φήμες για το πώς μπορεί να έμαθε για τη σχέση του Πικέ με τη Κλάρα Κία Μάρτι, με την οποία έβγαινε τότε εκείνος.

Όταν ρωτήθηκε για την επίμαχη σκηνή σε συνέντευξή της στην εκπομπή “This Morning” του Ηνωμένου Βασιλείου τον Μάιο του 2022, η Σακίρα φέρεται να είπε ότι κοίταξε στο ψυγείο “για να βρει την αλήθεια“, προσθέτοντας: “Είναι όταν πηγαίνω στο ψυγείο και βρίσκω το κεφάλι του Rauw Alejandro“.

Δείτε το video clip: 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα