Η σπάνια δημόσια εμφάνιση των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον

Διαβάζεται σε 3'
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον
Ο Μάικλ Τζάκσον, με τους Πρινς, Πάρις και Μπίγκι. Instagram

Οι Πρινς, Πάρις και Μπίγκι Τζάκσον παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση για το μιούζικαλ της ζωής του πατέρα τους, εν μέσω δικαστικής διαμάχης για την περιουσία του θρύλου της ποπ.

Για πρώτη φορά μετά 2 χρόνια τα τρία παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, Πρινς, Πάρις και Μπίγκι, έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση. Η σπάνια συνύπαρξη τους σε event έγινε το βράδυ της Τετάρτης 27/3, σε εκδήλωση για «MJ: The Musical». Έκανε ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ το 2022, ωστόσο τώρα ‘σηκώνει’ αυλαία στο West End του Λονδίνου.

Ο 27χρονος σήμερα, Πρινς φορούσε μαύρο κοστούμι με ένα πουκάμισο στο χρώμα του κρασιού, η 25χρονη Πάρις συνδύασε ένα μακρυμάνικο φόρεμα στο χρώμα του ‘καμένου πορτοκαλιού’ με ασορτί παπούτσια, ενώ κρατούσε ένα αστραφτερό clutch και ο 22χρονος Μπίγκι προτίμησε μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο.

March 27, 2024, London, England, United Kingdom: 3/27/24.Prince Jackson, Paris Jackson and Bigi Jackson (aka Blanket Jackson) attend the press night performance of ''MJ: The Musical'' at the Prince Edward Theatre on March 27, 2024 in London, England (Credit Image: © Starmax/Newscom via ZUMA Press) © Starmax/Newscom via ZUMA Press/Visualhellas.gr

Η τελευταία κοινή παρουσία ήταν στα βραβεία Τony του 2022 για να βραβεύσουν το καστ του μιούζικαλ, μετά την πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ, το 2022 -στην οποία επίσης, είχαν πάει μαζί.

Ο σταρ του μιούζικαλ, Μάιλς Φροστ πόσταρε στο Instagram φωτογραφίες του με τους δυο γιους του αείμνηστου θρύλου της pop.

H τελευταία δημόσια εμφάνιση της Πάρις ήταν στην 32η ετήσια εκδήλωση του Elton John AIDS Foundation που γίνεται στο περιθώριο των Όσκαρ, στις 10/3.

H Πάρις Τζάκσον, στις αρχές του μήνα. Invision/AP Willy Sanjuan

H συνύπαρξη της με τα αδέλφια της έρχεται εν μέσω μιας εκκρεμούς δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Μπίγκι και της γιαγιάς του, Κάθριν Τζάκσον -η οποία έχει λάβει 55.000.000 δολάρια από το θάνατο του τραγουδιστή της.

Έχει υποστηρίξει πως η γιαγιά του δεν θα έπρεπε να μπορεί να χρησιμοποιήσει κεφάλαια από την περιουσία του πατέρα του, για να χρηματοδοτεί τη νομική της μάχη εναντίον των εκτελεστών της περιουσίας του εκλιπόντα.

Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον εκφράζει δια της νομικής οδού διαχρονικά την αντίθεση της στη συμφωνία των 600 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Sony Music για το ήμισυ του καταλόγου ηχογραφημένης μουσικής του ποπ σταρ και την κυκλοφορία από τους εκτελεστές της περιουσίας.

Το κτήμα του Μάικλ Τζάκσον (γνωστό ως Neverland) εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο δικαστικής διαμάχης που αφορά τον ισχυρισμό δυο ανδρών ότι ο τραγουδιστής τους κακοποίησε σεξουαλικά, όταν ήταν μικροί. Τα όσα υποστηρίζουν ναφέρθηκαν λεπτομερώς στο ντοκιμαντέρ του HBO με τίτλο «Leaving Neverland».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα