Ηλιάνα Μαυρομάτη: Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη – “Σε κοιτάζω και… φεύγουν τα μάτια μου”

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη – “Σε κοιτάζω και… φεύγουν τα μάτια μου”
Ηλιάνα Μαυρομάτη Glomex

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ρόλο της, αλλά και τα παιδικά της χρόνια. Για ποιο λόγο εντυπωσίασε την παρουσιάστρια.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (06/03) η γνωστή ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”.

Μιλώντας για τον ρόλο της και τις δυσκολίες του, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε: “Δύσκολο είναι να πλησιάσεις κάθε ρόλο που έχει αντιφάσεις. Ενθουσιάστηκα, όμως γιατί είχα δει τη ταινία του Παναγιωτόπουλου και μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα του έργου και ήθελα να μπω μέσα, μαγεύτηκα. Οι δυσκολίες είναι πιο πολύ πρακτικές, γιατί έχει πολύωρα γυρίσματα, θέλει διάβασμα κι αντοχές”.

Η ίδια ανέφερε πως αρχικά φοβόταν την τηλεόραση. Φοβόμουν να μπω στην τηλεόραση, φοβόμουν το μέγεθος της έκθεσης. Όταν εισέπραττα πιο μικρή την αναγνωρισιμότητα των δικών μου, δεν ήταν εύκολο πράγμα”, ανέφερε, ενώ δήλωσε πως πλέον αισθάνεται καλλιτεχνικά πιο έτοιμη και χαίρεται που την αναγνωρίζει ο κόσμος.

Αναφερόμενη στον εαυτό της, η Ηλιάνα Μαυρομάτη δήλωσε: “Πιο μικρή είχα την τάση να με τραβάει το μυστήριο και το σκοτάδι, τώρα μεγαλώνοντας έχω αρχίσει να εκτιμώ το φως“. “Στο σχολείο ήμουν δημοφιλής, αλλά ταυτόχρονα είχα την ανάγκη να είμαι πιο μόνη μου. Συμμετείχα στα κοινά, αλλά δεν ήθελα να είμαι και πρώτη μούρη”, συμπλήρωσε.

Όσο για τα ποια χαρίσματα θα ήθελε να πιστεύει ότι έχει, είπε πως αυτά είναι η διεκδικητικότητα, η ελευθερία, ότι χαίρεται την ζωή και η δημιουργικότητα.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε εντυπωσιασμένη και είπε χαρακτηριστικά: Σε κοιτάζω και… “φεύγουν” τα μάτια μου, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις. Σε κοιτάζω και σε ξανακοιτάζω και βλέπω και τους δυο γονείς σου, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτούς τώρα, γιατί είσαι εδώ και είσαι πρωταγωνίστρια, αλλά έχω μιλήσει τόσες φορές μαζί τους που σε κοιτάζω και λέω εγώ αυτή τη γυναίκα που έχω απέναντί μου την ξέρω”.

Σημειώνεται πως η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι κόρη των Βασίλη Μαυρομάτη και Λίλας Καφαντάρη.

Δείτε τη συνέντευξη της Ηλιάνας Μαυρομάτη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα