Κακουριώτης: Θαυμάστρια προσπάθησε να τον φιλήσει πάνω στη σκηνή – “Δέχομαι τη συγγνώμη της”

Διαβάζεται σε 2'
Βαγγέλης Κακουριώτης
Βαγγέλης Κακουριώτης video printscreen / papadakispress

Όσα δηλώνει ο Βαγγέλης Κακουριώτης για τη διαχυτική θαυμάστρια που προσπάθησε να τον φιλήσει on stage.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τη θαυμάστρια που προσπάθησε να τον φιλήσει την ώρα που τραγουδούσε πάνω στη σκηνή.

Ο γνωστός καλλιτέχνης υποστήριξε πως πρόκειται για ένα περιστατικό που προσπάθησε να διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται, λέγοντας παράλληλα πως δέχεται τη συγγνώμη της γυναίκας.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, επειδή τα σχόλια που είδα από κάτω, οι τοποθετήσεις ήταν σωστές, με υποστήριξαν. Ό,τι είπαν ήταν όντως πολύ σωστό, τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Όσο για το βίντεο, υπάρχουν πολλές πλευρές που φαίνεται ακριβώς τι γίνεται. Ήταν η πρεμιέρα του μαγαζιού, είχαμε όλοι αρκετό άγχος γιατί ήταν η πρώτη εμφάνιση με το νέο πρόγραμμα. Ο κόσμος περνούσε πάρα πολύ καλά, ήταν μία ωραία βραδιά και ξαφνικά όπως είμαι στο stage μία κυρία επιλέγει να ανέβει πάνω. Καταλαβαίνω ότι είναι μεθυσμένη και το ποτό επηρεάζει πολύ τη λογική. Ένιωσε ότι πρέπει να κάνει αυτό», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Προσπάθησα να το κρατήσω όσο δυνατόν γίνεται σ’ ένα κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα. Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα και με άγγιξε. Με το άγγιγμα έχω θέμα εγώ, αν δεν ξέρω τον άλλον και αν δεν το επιτρέπω σε περιπτώσεις δεν θέλω να με ακουμπάνε. Στην προκειμένη περίπτωση όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια κατάσταση η οποία δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όπως η δική σου, στα όρια της πραγματικότητας, εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα», δήλωσε.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ανέφερε πως ποτέ δεν του είχε συμβεί κάτι παρόμοιο όσο βρισκόταν στην σκηνή, ενώ δήλωσε πως δέχεται τη συγγνώμη της θαυμάστριας.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα