Καλύτερα στην υγεία του ο Γιώργος Μαυρίδης που νοσηλεύεται με κορονοϊό

Καλύτερα στην υγεία του ο Γιώργος Μαυρίδης που νοσηλεύεται με κορονοϊό
Ο Γιώργος Μαυρίδης Instagram / @georgemavridis_tattooligans

Η δικηγόρος του Γιώργου Μαυρίδη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή που νοσεί από κορονοϊό. Σε τι κατάσταση βρίσκεται η Κρίστη Καθάργια.

Σε καλύτερη κατάσταση είναι η υγεία του Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής παραμένει στο νοσοκομείο, ωστόσο, ο οργανισμός του αντιδρά θετικά στη θεραπεία που λαμβάνει.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος του, Ματίνα Μάλα, μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, λαμβάνει κανονικά τη θεραπεία του

“Ευτυχώς αντιδρά θετικά στη θεραπεία. Ο Γιώργος είναι δυνατό παιδί, έχει δυνατό οργανισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Όχι, δεν είναι διασωληνωμένος. Είναι σε θάλαμο, παίρνει τη θεραπεία κανονικά όπως όλοι οι ασθενείς με covid και ευτυχώς αντιδρά θετικά που είναι το βασικό για να μη φτάσει στη διασωλήνωση”.

Ο Γιώργος Μαυρίδης χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς είχε σοβαρά συμπτώματα κορονοϊού, όπως δύσπνοια, έντονο βήχα και κόπωση.

Η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια, που επίσης διαγνώστηκε θετική, δήλωσε πως προς το παρόν παραμένει στο σπίτι, αλλά ότι αισθάνεται τρομερή αδυναμία και δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα