Κένταλ Τζένερ: Η φάρσα στην οικογένεια της και οι αντιδράσεις

Κένταλ Τζένερ: Η φάρσα στην οικογένεια της και οι αντιδράσεις
Η Κένταλ Τζένερ AP

Η Κένταλ Τζένερ άφησε την οικογένειά της άφωνη όταν προσποιήθηκε ότι είχε αρραβωνιαστεί, κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού με την αδελφή Κόρτνεϊ.

Το γνωστό μοντέλο Κένταλ Τζένερ έκανε φάρσα στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάστηκε, σε ένα παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια με την αδερφή της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Το 25χρονο μοντέλο, όπως αναφέρει η dailymail έκανε τη φάρσα που της ζήτησε η αδερφή της στο παιχνίδι και άφησε άφωνη την οικογένειά της. Το βίντεο δημοσιεύτηκε από το κανάλι Poosh στο Youtube.

Η Κένταλ Τζένερ μόλις η Κόρτνεϊ της είπε την πρόκληση σχολίασε ότι “είναι πιστευτό” και έστειλε μήνυμα σε όλη την οικογένεια ότι αρραβωνιάστηκε.

Η πρώτη από την οικογένεια που την πήρε τηλέφωνο μετά το μήνυμα ήταν η Κάιλι, η οποία της είπε αμέσως “Λες ψέματα” και η Κένταλ της αποκάλυψε ότι παίζουν Θάρρος ή Αλήθεια. Αμέσως μετά κάλεσε η Κιμ, στην οποία είπε ότι πρόκειται για πλάκα.

Στην συνέχεια τηλεφώνησε η Κλόη η οποία ήταν μαζί με κάποιους φίλους και είπε χαρακτηριστικά “Περίμενε τι;”, ενώ όταν έμαθε τη αλήθεια σχολίασε “Είναι τόσο ηλίθιο. Γιατί θα να το κάνατε αυτό σε εμάς;” και η Κόρτνεϊ της απάντησε “Τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα είστε ενθουσιασμένοι όταν έρθει η μέρα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα