Κλέλια Ανδριολάτου: Θαυμαστής πήγε να τη φιλήσει στο στόμα – Πώς αντέδρασε

Διαβάζεται σε 2'
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram@klelia_andriolatou_

Μία ακραία εκδήλωση θαυμασμού βίωσε η Κλέλια Ανδριολάτου, όταν ένας θαυμαστής της επιχείρησε να τη φιλήσει στο στόμα. Τι του απάντησε η ηθοποιός.

Η Κλέλια Ανδριολάτου μπορεί να συστήθηκε πριν από μερικά χρόνια στο τηλεοπτικό κοινό και σε ηλικία 14 ετών να ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, όμως βίωσε την απόλυτη επιτυχία ως “μούσα” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πρωταγωνιστώντας στη δραματική σειρά του MEGA, “Maestro“.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, ενώ αποκάλυψε ευτράπελα αλλά και ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που της έχουν τύχει.

Η ίδια είπε πως οι περισσότεροι την προσεγγίζουν στο θέατρο, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους στο πρόσωπό της και στέλνοντάς της διάφορα δώρα. “Μου στέλνουν κάδρα, γράμματα, το οποίο είναι πολύ τρυφερό και όμορφο“, είπε η ηθοποιός.

Μοιράστηκε όμως και μία σεξιστική συμπεριφορά και ακραία εκδήλωση θαυμασμού, όταν ένας θαυμαστής της στο θέατρο δίνοντάς της ένα γράμμα, επιχείρησε να τη φιλήσει στο στόμα, σαν να ήταν κάτι απολύτως φυσικό και εύκολο.

Τις προάλλες είχε έρθει κάποιος στο θέατρο και μου είχε δώσει ένα γράμμα και μου λέει ‘φιλάκι;’ και πήγε να με φιλήσει στο στόμα. Και του είπα ‘ε, όχι, δεν γίνεται αυτό“, είπε η Κλέλια Ανδριολάτου γελώντας.

Όσο για το τι απεικονίζουν τα κάδρα που της δίνουν ως δώρα, η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε πως είναι πορτρέτα της, τα οποία κρατάει στο σπίτι της μαζί με τα γράμματα που της δίνουν.

Κλέλια Ανδριολάτου: Δείτε όσα είπε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα