Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτοτρολάρεται και παραδέχεται πως είναι μαϊντανός

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτοτρολάρεται και παραδέχεται πως είναι μαϊντανός
Κωνσταντίνος Βασάλος Instagram@costavasaloshd

Με χιούμορ φαίνεται πως αντιμετωπίζει τα επικριτικά σχόλια και τους αρνητικούς χαρακτηρισμούς ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δίνοντας δίκιο σε όσους τον λένε "μαϊντανό".

Χαρακτηρισμοί όπως “μαϊντανός” και ιδιότητες όπως “επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι” συχνά συνοδεύουν το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου, μιας και ο παίκτης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το Survivor το 2017 και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε άλλα δύο τηλεοπτικά προγράμματα, με τελευταίο την all star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε πριν μερικές ημέρες από το Survivor All Star, ξαφνιάζοντας τους συμπαίκτες του και το τηλεοπτικό κοινό και μετά από την… υποχρεωτική επίσκεψη σε όλες σχεδόν τις εκπομπές του σταθμού, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με φίλους στα ελληνικά νησιά.

Θέλοντας να τον πειράξουν, οι φίλοι του τού ζήτησαν να απαντήσει σε ένα από τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου, το οποίο έγραφε “μαϊντανός από τους λίγους“.

Αντιμετωπίζοντας πολλές φορές με χιούμορ τέτοιες καταστάσεις, ο ίδιος όχι μόνο δεν έδειξε να εκνευρίζεται αλλά έδωσε και δίκιο στον συγκεκριμένο χρήστη, απάντησε χαρακτηριστικά πως “αφού έχω πάει σε 50 παιχνίδια, έχω βγει σε όλες τις εκπομπές, τι είμαι, δεν είμαι μαϊντανός; Αυτοπροσδιορίζομαι ως μαϊντανός“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα