Κώστας Βουτσάς: Το αντίο της Μάρθας Καραγιάννη – “Στο καλό Κωστάκη, θα σ’ αγαπώ πάντα”

Κώστας Βουτσάς: Το αντίο της Μάρθας Καραγιάννη – “Στο καλό Κωστάκη, θα σ’ αγαπώ πάντα”
Κώστας Βουτσάς και Μάρθα Καραγιάννη NDP PHOTO AGENCY

Ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξαν συνάδελφοι και φίλοι με κοινή πορεία στον κινηματογράφο και το θέατρο. Τα αποχαιρετιστήρια λόγια της.

Με πολύ γλυκά λόγια αποχαιρέτησε η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη τον σπουδαίο Κώστα Βουτσά, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών.

Ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξαν συμπρωταγωνιστές και συνάδελφοι με κοινή πορεία στον κινηματογράφο και το θέατρο, και πολύ καλοί φίλοι.

Η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία πρόσφατα χρειάστηκε να νοσηλευτεί, είπε το δικό της αντίο στον Κώστα Βουτσά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star.

Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να είμαι κοντά του να τον χαιρετήσω για τελευταία φορά. Στο καλό Κωστάκη, θα τον αγαπώ πάντα. Θα μου λείπει”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

“Έφυγε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου μετά την Ντόρα. Λυπάμαι Κωστάκη , που δεν μπορώ να είμαι εκεί πέρα για να σε αποχαιρετήσω”, ανέφερε μιλώντας στον Alpha.

Υπενθυμίζεται πως η σορός του Κώστα Βουτσά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη, ενώ η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα