Κότσιρας για Δρούτσα: “Θέλει προσοχή όταν λέμε Τα Τα Τα, κινδυνεύουμε με μήνυση”

Διαβάζεται σε 2'
Γιάννης Κότσιρας
Γιάννης Κότσιρας papadakispress

Την τοποθέτηση της Εύης Δρούτσα για το τραγούδι “Ζάρι” της Μαρίνα Σάττι σχολίασε ο Γιάννης Κότσιρας, τονίζοντας πως πρέπει να προσέχουμε όταν λέμε “Τα Τα Τα”.

Σάλος έχει ξεσπάσει με τους στίχους του τραγουδιού “Ζάρι” με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 η Μαρίνα Σάττι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Εύη Δρούτσα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου καλούμενη να σχολιάσει την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision.

Η στιχουργός έκανε λόγο για “το μεγαλύτερο λάθος” και “ντροπή” τόσο της ΕΡΤ όσο και της Μαρίνας Σάττι, αφού όπως είπε, πρόκειται για αντιγραφή στίχων από το τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα με τίτλο “Δυνατά (Τα Τα Τα)”, το οποίο υπογράφει η ίδια.

“Να ενημερώνονται όταν γράφουν έναν στίχο. Το ‘Τα Τα Τα’ δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή, γιατί κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή και δεν είναι σωστό. Θα αποφασίσει η εταιρεία αν θα κινηθεί νομικά. Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει το ‘Τα Τα Τα’ και να βάλει κάτι άλλο, δεν με αφορά καθόλου”, είπε φανερά εκνευρισμένη η Εύη Δρούτσα.

Η αντίδραση του Γιάννη Κότσιρα

Την τοποθέτηση της Εύης Δρούτσα θέλησε να σχολιάσει ο Γιάννης Κότσιρας καθώς βρισκόταν στην σκηνή που εμφανίζεται.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής σχολιάζοντας το ζήτημα τόνισε πως θέλει προσοχή όταν λέμε το τα τρεις φορές.

Τους στίχους αυτούς από το τραγούδι του Πιτσίνιαγκα, “χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα” και διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα ότι βγήκε η Σάττι και της έκλεψε, όχι τον στίχο, αλλά το “τα, τα, τα” και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το τα, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση“, δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα