Kyle Marisa Roth: Νεκρή σε ηλικία 36 ετών η διάσημη TikToker

Διαβάζεται σε 2'
Kyle Marisa Roth
Kyle Marisa Roth Kyle Marisa Roth/Instagram

H οικογένεια της Kyle Marisa Roth ανακοίνωσε πως έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη βδομάδα. Ήταν γνωστή στο TikTok για τη φράση “Θες κι άλλα; Θα σου δώσω κι άλλα”.

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών η Kyle Marisa Roth, η οποία ήταν γνωστή στο TikTok για τα αμφιλεγόμενα “blind items” διασημοτήτων.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά της, σημειώνοντας πως η Kyle έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα.

Η αδερφή μου Kyle Marisa πέθανε την περασμένη εβδομάδα. Ως οικογένεια ακόμα επεξεργαζόμαστε και αποφασίζουμε πώς θα την τιμήσουμε. Δεν ξέρουμε ακόμα τι έγινε. Ξέρω ότι άγγιξε τόσους πολλούς ανθρώπους με το χιούμορ, την εξυπνάδα, την ομορφιά, το κουτσομπολιό, τον ακτιβισμό, τον αθλητισμό και πολλά άλλα – είχε τόσα πολλά χαρίσματα. Αν κάποιος θέλει να μάθει περισσότερα για την Kyle, είμαι εδώ για να μιλήσω και να μοιραστώ αναμνήσεις. Θα σας κρατήσω, επίσης, ενήμερους για τυχόν μνημόσυνα, όπως έχουν προγραμματιστεί. Λυπάμαι πολύ για όσους μαθαίνουν για αυτήν την απώλεια αυτή τη στιγμή. Οποιεσδήποτε προσευχές, σκέψεις ευλογίες είναι ευπρόσδεκτες” έγραψε η αδερφή της, Lindsay, στο Instagram.

Πολλοί ακόλουθου και θαυμαστές της Kyle έγραψαν συλλυπητήρια στην αδερφή της, ενώ, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Julia Fox, σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της αδελφής της: Ξέρω ότι ποτέ δεν συναντήθηκα με την Kyle από κοντά, αλλά αισθανόμουν πραγματικά ότι την γνώριζα. Είμαι τόσο συντετριμμένη και έκλαψα στην είδηση του θανάτου της. Ελπίζω πραγματικά ότι δεν υπέφερε και εύχομαι να ήξερε πόσο πολύ άγγιξε τις ζωές μας. Ήταν ένας ήλιος και θα μας λείψει πολύ”.

Η μητέρα της Kyle, Jacqueline Roth, γνωστοποίησε, επίσης, με ανάρτησή της στο Linkedin, τον θάνατο της κόρης της.

H Kyle Marisa Roth διατηρούσε ένα “tea account” στο TikTok, δηλαδή έναν λογαριασμό στον οποίο μοιραζόταν κουτσομπολιά για επώνυμους και “blind items”. Πρόκειται για περιπτώσεις, όπου οι TikTokers προωθούν ψεύτικες και ανυπόστατες πληροφορίες για κάποιους celebrities, για να δημιουργήσουν σάλο ή να αποκτήσουν περισσότερους followers. Η ίδια ήταν γνωστή για τη φράση “Θες κι άλλα; Θα σου δώσω κι άλλα” με την οποία ξεκινούσε τα βίντεό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα