Λάουρα Νάργες: Μου είχε πει κάποιος ‘δεν είσαι αρκετά ντίβα για να κάνεις τηλεόραση’

Διαβάζεται σε 3'
Λάουρα Νάργες
Λάουρα Νάργες glomex

Η Λάουρα Νάργες γυρνά την πλάτη στην τηλεόραση και εξηγεί γιατί επιλέγει να απέχει.

Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/06) η Λάουρα Νάργες και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Χρήστο Σαντικάι όσο και για το κεφάλαιο τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε ανοιχτά για όσα τη ζόρισαν το πρώτο διάστημα μετά τον ερχομό του γιου της, που ήταν το κομμάτι της έκθεσης και την πίεση του ‘έκατσες 40 μέρες, τώρα πρέπει να βγεις στην επιφάνεια, να πας να δουλέψεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου”.

“Εγώ σε αυτό το ‘πρέπει, πρέπει, πρέπει’ είπα όχι. Το σώμα μου κουράστηκε τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κουράστικα και μετέπειτα, δεν μπορώ να έχω επιπλέον πίεση σε πράγματα παντελώς ανόητα. Είχα πολλή ανάγκη να είμαι με το παιδί και τον άντρα μου, γιατί έχω την έλλειψη της οικογένειας. Αυτό το συναίσθημα δεν το έχω στην καθημερινότητά μου από τα 17 μου οπότε τώρα είναι ένα στοίχημα εκ νέου και επενδύω σε αυτό. Δεν αλλάζω με τίποτα να περνάω χρόνο με το παιδί μου”, είπε η Λάουρα Νάργες.

Στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το αν σκέφτεται την τηλεόραση η απάντηση ήρθε αμέσως από τη Λάουρα Νάργες.

Καθόλου δεν τη σκέφτομαι την τηλεόραση. Την τηλεόραση την αγαπάω πολύ. Τη μισή μου ζωή είμαι μπλεγμένη με αυτό τ πράγμα. 17 μπήκα είμαι σχεδόν 34, οπότε είμαστε ακριβώς στη μέση. Και την αγαπάω για αυτό που είναι και υπηρετεί. Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον όπου ο επαγγελματισμός, η ευγένεια, η τυπική συμπεριφορά και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα και έχουν το κάθε δικαίωμα να σε περνάνε και για χαζή ακόμα.

Δεν έχω καμία διάθεση αφού πρόκειται για δουλειά να αλλάξω αυτά τα δεδομένα, δεν έχω καμία διάθεση να ακούω χαζομάρες για ποιο λόγο ενδεχομένως δεν πετυχαίνει κάτι για παράδειγμα. Θέλω να είμαι σε ένα περιβάλλον που μπορώ να νιώθω ασφάλεια, που μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, που δεν θα με μειώσουν επίτηδες για να χαλαστεί η αυτοεκτίμησή μου“, ανέφερε στη συνέχεια η Λάουρα Νάργες, αποκαλύπτοντας τι της είχε πει άνθρωπος της τηλεόρασης, τον οποίο μάλιστα εκτιμούσε ιδιαίτερα και επαγγελματικά.

Κάποιος μου είχε πει πως ‘δεν είσαι αρκετά diva για να κάνεις τηλεόραση’. Προσωπικά δεν μπορώ να το κατανοήσω αυτό. Είστε ντίβες όλες όσες κάνετε τηλεόραση. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει η διαφορετικότητα; […] Θεωρώ ότι όση ευθύνη έχουν οι άνθρωποι μπροστά, για το τι θα πεις και πώς θα παρουσιαστείς, την εκπομπή και το κανάλι που θα εκπροσωπήσεις, άλλη τόση ευθύνη έχουν οι άνθρωποι από πίσω. Το θεωρώ άδικο να χρεώνονται όλα στους μπροστινούς, ενώ καταπίνουμε όσα γίνονται από πίσω γιατί φοβάσαι μήπως δεν σε πάρει το άλλο κανάλι. Εγώ αυτήν την τρομοκρατία δεν την θέλω και προτιμώ να κάνω παντελώς μόνη μου και να είμαι αφεντικό του εαυτού μου“, κατέληξε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα