Λεωνίδας Καλφαγιάννης: “Πήγα στη δραματική για να μην πάω φαντάρος”

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: “Πήγα στη δραματική για να μην πάω φαντάρος”
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης papadakispress

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε για την ενασχόλησή του με την υποκριτική, για τα όρια που θέτει στις συνεργασίες, αλλά και για το ενδεχόμενο συμμετοχής σε ριάλιτι.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος Είναι Πρωινιάτικα” παραχώρησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, με αφορμή τη νέα σειρά του OPEN, «Έρωτας φυγάς».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην απρόσμενη ενασχόλησή του με την υποκριτική, στα όρια που χρειάζεται να θέτεις στις συνεργασίες, αλλά και στις προτάσεις που έχει δεχθεί για συμμετοχή σε ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Βρέθηκα τυχαία στη δραματική σχολή για να μην πάω φαντάρος. Πήγα, έδωσα εξετάσεις για πλάκα και πέρασα. Εκεί όμως κατάλαβα πως δεν μου αρέσει και ήθελα να φύγω, αλλά με κράτησε ο Νίκος Κούρκουλος».

«Δεν είμαι ένας τύπος που οτιδήποτε και αν γίνει θα κάτσω και θα υπομείνω καταστάσεις προς χάριν της χαράς κάποιου άλλου. Το έχει αποδείξει και η πορεία μου. Εγώ αναζητώ την χαρά μου μαζί με την χαρά όλων. Όταν λοιπόν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την εξέλιξη, την αναβάθμιση και να γινόμαστε καλύτεροι, εγώ σε πρώτη φάση αποχωρώ. Σε δεύτερη φάση με τα χρόνια έχω αρχίσει να το συζητάω. Σε τρίτη φάση, όταν δεν βρεθεί λύση, χαιρετώ», συνέχισε ο ίδιος.

«Μου έχουν κάνει πρόταση να πάω σε ριάλιτι πολλές φορές. Έξι με εφτά φορές, όπως και στο φετινό Survivor. Γνώριζαν όμως πάντα με ποιον τρόπο να μου μιλήσουν, γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα ήταν η πρώτη μου σκέψη, αλλά είναι και σίγουρο ότι σε μια δύσκολη συνθήκη θα μπορούσα να το κάνω», τόνισε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα