Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Είναι ο παρουσιαστής της “Φάρμας” και το επιβεβαίωσε με Μηλιώκα και “Ποιμενικό Ροκ”

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Είναι ο παρουσιαστής της “Φάρμας” και το επιβεβαίωσε με Μηλιώκα και “Ποιμενικό Ροκ”
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος star tv

Την είδηση πως αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης της νέας "Φάρμας" που επιστρέφει τη νέα σεζόν μέσα από το STAR επιβεβαίωσε με έναν επικό τρόπο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αφού εκτός από τις κουζίνες του MasterChef, ο αγαπητός σεφ βγαίνει εκτός πλατό και αναλαμβάνει την παρουσίαση της “Φάρμας.

Η είδηση έγινε γνωστή χθες, Σάββατο μέσα από την εκπομπή του Mega, “Χαμογέλα και Πάλι”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως οι υπογραφές έπεσαν, με τον “θείο Λεωνίδα” να προχωρά λίγο αργότερα στην επιβεβαίωση της είδησης με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο Instagram ένα σκίτσο, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος σε ένα χωράφι ως αγρότης, με καπέλο, γαλότσες και ένα φτυάρι, ο παρουσιαστής έδωσε ραντεβού τον Σεπτέμβριο, στη νέα “Φάρμα” που επιστρέφει μέσα από το Star, με την ανακοίνωση να γίνεται και μουσικά, αφού συνόδευσε την ανάρτησή του με στίχους του τραγουδιού “Ποιμενικό Ροκ” του Γιάννη Μηλιώκα.

“”Ιγώ απ’ τη ζουή πουλλά κατάλαβα κι σ’ ούλα τα τιρτίπια είμι μέσα,

κι αν ίμπλιξα μι πρόβατα κι γάλατα, ας όψιτ’ η ζουή η παλιουμπαμπέσα.

Ιμένα που μι βλέπς να βόσκου πρόβατα, μι κάπα και μι σκαλισμένη αγκλίτσα, του βράδυ πλιένω σβουνιές κι χώματα κι τρέχω στο σιργιάνι για κουρίτσα.

Κι ιπειδή ούλη τη μέρα φκιάνου του τσουμπάν’ γινικά στου άρμιγμα κανένας δε μι φτάν’.

Κι ιπειδή ούλη τη μέρα φκιάνου του τσουμπάν’ γινικά στου άρμιγμα κανένας δε μι φτάν’”

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη…“, έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δείτε την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

Φάρμα: Δείτε το πρώτο trailer

Φάρμα: Η περιγραφή του νέου κύκλου

“Καλωσορίσατε στην Φάρμα!

Σε ένα μαγευτικό τοπίο στην καρδιά της ελληνικής φύσης, μίλια μακρυά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντιλίβερι, που προσκαλεί άντρες και γυναίκες να αφήσουν την ρουτίνα, την γκρίζα καθημερινότητα και τις ανέσεις της πόλης για να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας – στην φύση.

Έλα να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική: Να φροντίσεις τα ζώα, να καλλιεργήσεις την γη, να παλέψεις για όσα μέχρι σήμερα θεωρούσες αυτονόητα και να νιώσεις πιο ουσιαστικά από ποτέ πως ότι δώσεις στη φύση εκείνη θα στο επιστρέψει απλόχερα. Όσο πιο βαθιά και ειλικρινά καταφέρεις να εναρμονιστείς με τους νόμους της, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βγεις νικητής – τόσο σαν άνθρωπος, όσο και στο παιχνίδι.

Στην Φάρμα, εκτός από την αναμέτρηση με τον εαυτό σου, είναι απαραίτητο να καταφέρεις να αναμετρηθείς και με τους γύρω σου. Γιατί στο βιωματικό αυτό ταξίδι θα καλείσαι καθημερινά να ανταποκριθείς και σε αποστολές/ δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, δεξιοτήτων, αντοχής και στρατηγικής. Μόνον έτσι θα είσαι εσύ αυτός που θα κερδίσει τις παροχές και τα έπαθλα που κάνουν την ζωή στην ύπαιθρο ευκολότερη.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες; Η συνολική στρατηγικη που θα επιλέξει ο καθένας κατά την παραμονή του στην Φάρμα, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Μπορεί αυτός να είσαι εσύ!”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα