Λυδία Κατσανικάκη για την αλωπεκία: “Βαφτίζουμε την αγένεια χιούμορ”

Λυδία Κατσανικάκη για την αλωπεκία: “Βαφτίζουμε την αγένεια χιούμορ”
Λυδία Κατσανικάκη papadakispress

Το μοντέλο του GNTM τοποθετήθηκε αναφορικά με το "αστείο" του Κρις Ροκ την βραδιά των Όσκαρ σημειώνοντας πως οι προσβολές με τον μανδύα του χιούμορ είναι κάτι πολύ συνηθισμένο για εκείνη.

Η Λυδία Κατσανικάκη με αφορμή το περιστατικό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των θεατών τη βραδιά των Όσκαρ τοποθετήθηκε μέσω της εκπομπής “Στούντιο 4” αναφορικά με το “αστείο” του Κρις Ροκ αλλά και την αντίδραση του Γουίλ Σμιθ.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από την εμφάνισή του στο GNTM έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για την αλωπεκία από την οποία πάσχει.

“Οι προσβολές με τον μανδύα του χιούμορ είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε εμένα τουλάχιστον. Βαφτίζουμε μια προσβολή και την αγένεια χιούμορ. Και εγώ χρησιμοποιώ το χιούμορ σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου είτε αυτό είναι κάτι άσχημο είτε είναι καλό, χρησιμοποιώ και τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ. Αλλά ξέρω που να σταματάω και που να απευθύνομαι. Πολλές φορές η σωματική βία δεν αφήνει μεγάλα σημάδια όσο η ψυχική βία και απευθύνομαι στο χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Ροκ προς υπεράσπιση της γυναίκας του και εγώ είμαι υπέρ σε αυτό, όχι στη βία αλλά στην υπεράσπιση και να ξέρουμε πού υπάρχουν όρια.

Ήμουν γύρω στα 13 όταν αποφάσισα να βγάλω την περούκα. Δεν ήταν κάτι που έγινε, απλά μια μέρα ξύπνησα και το έκανα. Ήταν κουραστικό να ζω με την περούκα. Πολλές φορές το βλέμμα λέει περισσότερα από τα λόγια. Θυμάμαι όλων τα βλέμματα σοκαρισμένα, αλλά το είχα ξεπεράσει από πολύ μικρή. Είχα πολύ στήριξη. Πολλές φορές με λένε επιθετική, αλλά δεν είμαι απλά προστατεύω τον εαυτό μου. Μέσα στην καθημερινότητα θα με υπερασπιστώ γιατί θα υπάρχουν σχόλια που θα με αγγίξουν. Προτιμώ να τα αντιμετωπίζω εκείνη τη στιγμή. Ένιωσα δυνατή από την πρώτη στιγμή γιατί δεν με άφησε ποτέ το περιβάλλον μου να νιώσω ότι είμαι κάτι διαφορετικό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα