Μαίρη Χρονοπούλου: “Δεν είναι καλά τα πράγματα, δίνει μεγάλη μάχη”, λέει φίλος της ηθοποιού

Διαβάζεται σε 1'
Μαίρη Χρονοπούλου
Μαίρη Χρονοπούλου PAPADAKIS PRESS

Στο νοσοκομείο παραμένει η Μαίρη Χρονοπούλου, με τον φίλο της σπουδαίας ηθοποιού να δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή της, όπως ενημέρωσε ο φίλος της σπουδαίας ηθοποιού, Θωμάς Χούντας.

Μιλώντας στο “Mega Καλημέρα” για την κατάσταση της υγείας της, ανέφερε πως “τα πράγματα δεν είναι καλά προς το παρόν”, σημειώνοντας πως “βρίσκεται σε στάσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη”.

“Δεν είναι καλά τα πράγματα προς το παρόν, αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή, εκτός από τα δημοσιεύματα τα οποία είδατε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί αν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή χειρότερα. Προς το παρόν είναι σε στάσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και η γυναίκα δίνει την μεγάλη μάχη της ζωή της, για να κρατηθεί στη ζωή. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και καταρρακωμένος από όλη την ημέρα στο νοσοκομείο. Προσευχηθείτε παιδιά, προσευχηθείτε να επανέλθει”, είπε ο στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα