Μαρίνα Τσιντικίδου: “Υπέφερα στο σχολείο, με φώναζαν όρθιο χιλιόμετρο”

Μαρίνα Τσιντικίδου: “Υπέφερα στο σχολείο, με φώναζαν όρθιο χιλιόμετρο”
Η Μαρίνα Τσιντικίδου papadakis press / Προκόπης Οικονομόπουλος

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη συμφιλίωση της εικόνας της, αλλά και για το μπούλινγκ που δέχτηκε από συμμαθητές της λόγω της εμφάνισής της.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha “Οδηγός καλής ζωής” βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (11/4) η παρουσιάστρια και μοντέλο Μαρίνα Τσιντικίδου, όπου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη συμφιλίωση με της εικόνας της, αλλά και για το μπούλινγκ που δέχτηκε στη νεαρή ηλικία από συμμαθητές της, για την εξωτερική της εμφάνιση.

“Η εποχή έχει αλλάξει και έχει αλλάξει η γενιά. Είναι ένας καινούργιος κόσμος. Τότε που το βίωνα εγώ τα πράγματα ήταν πολύ πιο ψύχραιμα. Τα πρότυπα ήταν πολύ πιο ανθρώπινα και βατά. Μεγάλωσα με τη Σίντι Κρόφορντ, ήταν η αγαπημένη μου. Ήταν μια γυναίκα ούτε πολύ λεπτή ούτε πολύ χυμώδης με καταπληκτικό γονίδιο. Ήμουν τυχερή γιατί η μητέρα μου σε εκείνη την εποχή είχε μπει στη διαδικασία της σωστής διατροφής σε σχέση με την υγεία και την ανάπτυξη”, ανέφερε.

Ενώ συνέχισε: “Όταν ήμουν 16 δεν έπρεπε να ήσουν αδύνατη. Εγώ υπέφερα όσο ήμουν στο σχολείο. Με φώναζαν όρθιο χιλιόμετρο και διάφορα άλλα ωραία πράγματα. Μέχρι και ‘πως είσαι έτσι’ άκουγα στο σχολείο. Φόραγα διάφορα ρούχα κάτω από το τζιν μου, φόραγα πολλά ρούχα μαζί για να φαίνομαι λίγο πιο γεμάτη. Μου πήρε πολλά χρόνια, αλλά έχω συμφιλιωθεί με την εικόνα μου. Δεν ψάχνω πια για ατέλειες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα