Μαζωνάκης: “Παρακολουθώ Eurobasket, ο Αντετοκούνμπο είναι ο αγαπημένος μου παίκτης”

Μαζωνάκης: “Παρακολουθώ Eurobasket, ο Αντετοκούνμπο είναι ο αγαπημένος μου παίκτης”
Γιώργος Μαζωνάκης Instagram / @georgemazonakis

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δήλωσε πως παρακολουθεί την Εθνική Ελλάδος στο Eurobasket 2022 και πως ο αγαπημένος του παίκτης είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, διότι έχει και τον αδερφό του, Ofili, μαζί του στις συναυλίες.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει μουσική εμφάνιση στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.

Σε δηλώσεις του ενόψει της συναυλίας του, ο διάσημος τραγουδιστής ανέφερε πως επισκέφθηκε το Μουσείο της Μικράς Ασίας και είπε: “Θα πρέπει να το δει αρκετός κόσμος, για να μην θεωρεί τίποτα δεδομένο και γιατί οι Έλληνες έχουμε περάσει πολλές τέτοιες σκληρές στιγμές, άρα θα πρέπει να είμαστε πιο ευαισθητοποιημένοι στο θέμα του ρατσισμού ή των μεταναστών“.

Ερωτηθείς για το Eurobasket 2022 και αν παρακολουθεί την Εθνική Ελλάδος, είπε: “Παρακολουθώ λίγο μπάσκετ, η Ελλάδα είναι η Ελλάδα, ντάξει. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο αγαπημένος μου παίκτης, διότι έχω και τον αδερφό του μαζί μου στις συναυλίες”.

Και συνέχισε: Επίσης μια οικογένεια πονεμένη, όσον αφορά τη μεταφορά τους από μία χώρα σε μία άλλη χώρα. Τους είδα στην ταινία που έχουν κάνει μαζί με την μητέρα τους και τήταν τόσο συγκινητιή, όπου ακούγοντας μετά την μουσική του Ofili, είπα να συνεργαστούμε κιόλας”.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα