Με Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ η ορκωμοσία Μπάιντεν

Με Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ η ορκωμοσία Μπάιντεν
Jennifer Lopez - Lady Gaga Matt Sayles / Associated Press

Σίγουρα δεν θα βαρεθούμε στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν. Καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στο Celebrating America - μια ζωντανή εκπομπή 90 λεπτών που διοργανώθηκε από τον Τομ Χανκς.

Η Lady Gaga και η Τζένιφερ Λόπεζ θα βρεθούν επί σκηνής, μαζί και με άλλους, κατά την τελετή της ορκωμοσίας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν την ερχόμενη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον, η οποία θα είναι μια βιτρίνα της διαφορετικότητας στην Αμερική, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του.

Οι δύο καλλιτέχνιδες θα τραγουδήσουν κατά την τελετή της ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου και στην οποία θα συμμετάσχουν ακόμη ένας μαύρος πυροσβέστης από την Τζόρτζια, μία πρώην Νέα Δαφνοστεφής Ποιήτρια, ένας καθολικός ιερέας και ένας πάστορας από τη γενέτειρα του Μπάιντεν, το Γουίλμινγκτον του Ντελαγουέρ.

Η Lady Gaga θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο και η Λόπεζ θα δώσει μια μουσική παράσταση.

«Αντιπροσωπεύουν μία σαφή εικόνα της μεγάλης διαφορετικότητας που υπάρχει στο σπουδαίο έθνος μας», ανέφερε σήμερα η ομάδα του σε δήλωση που εξέδωσε και στην οποία προσθέτει πως αντανακλούν «το σταθερό όραμα» του Μπάιντεν και της εκλεγμένης Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις «για ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική ιστορία μας, στο οποίο είμαστε μια Αμερική που θα ξεπεράσει ενωμένη τις βαθιές διαιρέσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο λαός μας, ενώνοντας τη χώρα και αποκαθιστώντας την ψυχή του έθνους μας».

Η τελετή της ορκωμοσίας θα είναι περιορισμένη εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19 και των αυξανόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια αφού ένας όχλος υποστηρικτών του Τραμπ επιτέθηκε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ επιδιώκοντας να αποτρέψει την επικύρωση της νίκης του Μπάιντεν από το νομοθετικό σώμα.

Το κοινό δεν θα μπορεί να είναι παρόν για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία που θα γίνει στον δυτικό τομέα του κτιρίου του Καπιτωλίου, ο οποίος έχει πλέον οχυρωθεί με φράκτες και προστατεύεται από χιλιάδες μέλη της Εθνοφρουράς.

Αστέρες για τον Μπάιντεν

Μπον Τζόβι, Λοβάτο και Τίμπερλεϊκ θα τραγουδήσουν στην ορκωμοσία Μπάιντεν instagram

 

Οι Τζον Μπον Τζόβι, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Ντέμι Λοβάτο είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν για την ορκωμοσία του Tζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ, σε μια ειδική τηλεοπτική εκπομπή στις 20/1.

Οι σούπερ σταρ της μουσικής θα συμμετάσχουν στο Celebrating America – μια ζωντανή εκπομπή 90 λεπτών που διοργανώθηκε από τον Τομ Χανκς.

Οι καλλιτέχνες υποστήριξαν σθεναρά την εκλογή Μπάιντεν, ενώ υπήρξαν πολέμιοι του απερχόμενου προέδρου Πλανητάρχη, ασκώντας έντονη κριτική στην πολιτική Τραμπ.

Ο Τίμπερλεϊκ αποκάλυψε έχει γραφτεί και κομμάτι με τίτλος “Better Days” που θα παρουσιαστεί τη βραδιά της ορκωμοσίας.

Η Λοβάτο είπε ότι έμεινε άφωνη όταν της ζητήθηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση.

Η εκπομπή θα προβληθεί στις 20 Ιανουαρίου σε πολλά δίκτυα μετάδοσης. Θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά στο YouTube, το Facebook, το Twitter και το Twitch.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα