Milky Way: Η Ναταλία Σουίφτ δεν ήξερε το “Πάτερ Ημών” και κάποιοι έσπευσαν να τη “σταυρώσουν”

Διαβάζεται σε 2'
Milky Way: Η Ναταλία Σουίφτ δεν ήξερε το “Πάτερ Ημών” και κάποιοι έσπευσαν να τη “σταυρώσουν”

Η ηθοποιός του Milky Way παραδέχτηκε πως δεν είχε πει ποτέ το “Πάτερ Ημών” και οι συντηρητικοί του Twitter θίχτηκαν.

Την πιο δύσκολη σκηνή που είχε να αντιμετωπίσει αποκάλυψε η Ναταλία Σουίφτ εξομολογήθηκε στο “Πάμε Δανάη” η Ναταλία Σουίφτ, η οποία υποδύεται την “Κάτε”, κόρη ιερέα, στο Milky Way.

Όπως δήλωσε, ήταν όταν έπρεπε να προσευχηθεί και συγκεκριμένα να πει το “Πάτερ Ημών”, γεγονός που τη δυσκόλεψε ιδιαίτερα και την ανάγκασε να το επιχειρήσει ξανά και ξανά μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, αφού δεν το ήξερε και δεν το είχε ξαναπεί.

“Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να κάνω την προσευχή και να πω το “Πάτερ Ημών” πάρα πολλές φορές. Νομίζω δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου και δεν το ήξερα. Δεν το ήξερα απέξω”.

Η παραδοχή της ηθοποιού έφερε αντιδράσεις από μερίδα χρηστών στο Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να την επικρίνουν για το γεγονός ότι δεν το γνώριζε, σχολιάζοντας αρνητικά ότι δυσκολεύτηκε να το μάθει, πράγμα που, για τους… συντηρητικούς των social media, θεωρήθηκε μέχρι και κριτήριο για να χλευάσουν το υποκριτικό της ταλέντο.

Να σημειωθεί πως η “Κάτε” στη σειρά, σκέφτεται να δηλώσει Θεολογία ως πρώτη επιλογή σπουδών, αλλά στην πραγματικότητα θέλει να γίνει make up artist. Στο μυαλό της πιστεύει πως με κάποιο τρόπο, αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν. Λέει την προσευχή στο σχολείο κάθε μέρα πριν από το μάθημα και δείχνει να σοκάρεται όταν οι συμμαθήτριές της κάνουν πιο… πικάντικα σχόλια.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα