Μιχάλης Σαράντης: Συγκινεί μιλώντας για την απώλεια των γονιών του

Διαβάζεται σε 2'
sarantis
Μιχάλης Σαράντης glomex

Για το τραύμα της απώλειας των γονιών του και πώς χειρίζεται τον χαμό τους μίλησε ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Σαράντης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του που και οι δύο έφυγαν από τη ζωή πριν μερικά χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ και περιέγραψε πώς βιώνει τον χαμό τους, απαντώντας μεταξύ άλλων στο αν τελικά καταφέρνει κανείς να βρίσκει ισορροπία ή αν το τραύμα μένει.

“Η μητέρα μου ήταν 57 και ο μπαμπάς μου ήταν 78. Εγώ ήμουν 30 όταν έφυγε η μαμά, όταν πήρα το βραβείο η μαμά ήταν τότε άρρωστη, και ο μπαμπάς ‘έφυγε’ πριν έναν χρόνο και κάτι, 5 Μαΐου πέρυσι”, δήλωσε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός για τους γονείς του, για τους οποίους όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο NEWS 24/7, είχε πολλή ανάγκη με αφορμή τότε τον ερχομό της κόρης του.

“Δεν είναι εδώ, αλλά είναι εδώ, είμαι εγώ και οι δύο, είμαι αυτοί οι δύο μαζί και εγώ και οι αδερφές μου. Αισθάνομαι πολύ έντονα την παρουσία τους, τους βλέπω και στις αδερφές μου και στην κόρη μου πολύ. Αλλά η ζωή στον καθένα φέρεται κάπως. Σε εμένα έχει φερθεί πολύ όμορφα στη δουλειά, έχω ζήσει ευλογημένες στιγμές, συνεργάζομαι με υπέροχους ανθρώπους, θέλω να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, λατρεύω τη δουλειά μου αλλιώς δεν θα την έκανα με τόση στοχοπροσήλωση, χαρά και αγάπη, αλλά από την άλλη υπάρχει και ένα τραύμα που είναι εκεί συνέχεια. Οπότε κάπως τα πράγματα ισορροπούν. Δεν ισορροπούν, κάπως παρηγοριούνται“, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα