Ναταλία Γερμανού: Η ατάκα για τη νέα σχέση του Αργυρού που φέρεται να είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία

Ναταλία Γερμανού: Η ατάκα για τη νέα σχέση του Αργυρού που φέρεται να είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία
Ναταλία Γερμανού glomex

Η παρουσιάστρια έκανε ένα λογοπαίγνιο σχολιάζοντας τη νέα σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού και την επιχείρηση του πατέρα της, προκαλώντας γέλια στο πλατό.

Η εκπομπή “Καλύτερα Δεν Γίνεται” ασχολήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με τη νέα σχέση στην οποία φημολογείται ότι βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Συγκεκριμένα, η νέα σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή φέρεται να είναι η Αλεξάνδρα Νίκα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών.

Η Ναταλία Γερμανού, σχολιάζοντας την είδηση, είπε: “Βλέπεις Νίκας, είναι καλό”, προκαλώντας γέλια στο πάνελ της εκπομπής της, για να προσθέσει: “Κάναμε και την εμπορική τοποθέτηση. Απευθύνομαι στο εμπορικό τμήμα του Alpha: μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε. Εμείς άθελά μας τώρα πουλήσαμε σαλαμάκια, γαλοπούλες, παριζάκια… τα πάντα όλα”.

Μήπως είναι ερωτευμένος με άλλη κοπέλα; Με άλλη εταιρία αλλαντικών; Αλεξάνδρα Υφαντή; Να τα δώσουμε όλα τα ονόματα”, σχολίασε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, με την παρουσιάστρια να βάζει τέλος στη συζήτηση λέγοντας: “Όχι, όχι. Σταματήστε, παιδιά. Ηρεμήστε λίγο, φτάνει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα