Ο φυσικός λόγος που τελείωσε η 11χρονη σχέση του Λάκη Γαβαλά

Διαβάζεται σε 2'
Ο φυσικός λόγος που τελείωσε η 11χρονη σχέση του Λάκη Γαβαλά
Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. Glomex

Ο Λάκης Γαβαλάς προέβη σε αποκαλύψεις επί της προσωπικής του ζωής, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, σε δηλώσεις που έκανε κατά την είσοδο του σε εκδήλωση.

Με αφορμή τον χαμό που έγινε στα social media με σχόλια επί του photoshop που χρησιμοποίησε η Μαρίνα Πατούλη σε ανάρτηση της στο Instagram, τον ρώτησαν αν χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες που ποστάρει.

Απάντησε με ερώτηση («νομίζετε ότι το έχω ανάγκη;»), πριν προσθέσει «με ρωτούν πολλές φορές γιατί ανεβάζω φωτογραφίες με στολές. Εξηγώ πως είναι σαν τις φωτογραφίες που βγάζαμε στο σχολείο, με τις απλές φωτογραφικές μηχανές. Δεν κάθομαι να παιδεύομαι σαν τις κοπέλες με τα νύχια -που παίρνουν διάφορες πόζες. Όσοι παιδεύονται φαίνεται να το διασκεδάζουν. Εμένα δεν μου αρέσει».

Στην ερώτηση αν φλερτάρει ή δέχεται φλερτ μέσω των social media, είπε «εγώ; Θα είχε γίνει βούκινο. Αλλά δεν μου αρέσει γενικά. Εδώ δεν φλερτάρω κανονικά, θα το κάνω μέσα από τις εφαρμογές; Το θεωρώ ανόητο για εμένα. Αν δεν πιάσω, δεν μυρίσω, δεν αισθανθώ μέσω των ματιών, δεν μου κάνει αίσθηση να κάνω μια οποιαδήποτε φλερταριστική υποδομή. Έχω κάνει τόσα λίγα ραντεβού στη ζωή μου, 4-5 και με αυτά τα άτομα έμεινα για πολλά χρόνια».

Πόσο κράτησε η τελευταία του σχέση; «Έντεκα χρόνια». Ο λόγος που χώρισε ήταν «ότι μεγάλωσα, ενώ το άλλο άτομο ήταν αρκετά μικρό. Εμένα έπεσαν τα φτερά μου, ενώ του άλλου ατόμου άνοιξαν».

Η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας σε σχέση που είχε ποια ήταν; «Αυτή που έχω τώρα και είναι 50 χρόνια! Μα πού να βρω σχέση; Έχω σχέση με το My Style Rocks».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα