Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε ανοιχτά για τη δερματική του πάθηση

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε ανοιχτά για τη δερματική του πάθηση
Ο Κωστής Μαραβέγιας glomex

Η "παρανομία", η σχέση του με τις γυναίκες αλλά και η διαφορετικότητα ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία τοποθετήθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Happy Day.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day ο Κωστής Μαραβέγιας, μιλώντας για το ντεμπούτο του στην παρουσίαση και τον νέο επαγγελματικό ρόλο ως οικοδεσπότης της εκπομπής “Δυνατά” της ΕΡΤ και αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Η έννοια της διαφορετικότητας και πώς αυτή βρίσκεται στη ζωή του ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησε ο γνωστός τραγουδιστής με την Τίνα Μεσσαροπούλου, με τον ίδιο να μιλάει ανοιχτά για τη λεύκη από την οποία πάσχει.

“Η διαφορετικότητα είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στη ζωή μας καθημερινά, είτε ως προς το χρώμα του δέρματος, είτε προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Για μένα είναι κάτι πολύ φυσικό και δεδομένο, δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά τα θέματα να τα ξεπεράσουμε και προφανώς δεν πρέπει να τα κρύβουμε. Άσε που τώρα έχει γίνει και της μόδας, είδα πρόσφατα ένα μοντέλο στην Αμερική”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα