Ο Τάκης Σαγιώρ μιλά για τον παρ’ ολίγον γάμο του με τη Μαίρη Λίντα

Διαβάζεται σε 3'
sagior
Τάκης Σαγιώρ glomex

Ο Τάκης Σαγιώρ βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο “Στούντιο 4” και μίλησε για την καριέρα του και για την προσωπική του ζωή, μεταξύ άλλων και για τους δύο γάμους του. Όσα είπε για τη Μαίρη Λίντα.

Ιστορίες από τα παλιά, από τις χρυσές εποχές του Κινηματογράφου και του τραγουδιού μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό του “Στούντιο 4” ο Τάκης Σαγιώρ, πλημμυρίζοντας το πλατο της εκπομπής της ΕΡΤ με νοσταλγία.

Ο γνωστός χορευτής μίλησε για τα “τρία στάδια” που πέρασε η σχέση και φιλία του με τη Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά και τον τσακωμό του με τον Γιάννη Δαλιανίδη κατά τη διάρκεια γυρίσματος, όπου μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό έγιναν κολλητοί φίλοι.

Τάκης Σαγιώρ για Ρένα Βλαχοπούλου

Τάκης Σαγιώρ για Γιάννη Δαλιανίδη

Στη συνέχεια, ο γνωστός χορευτής αναφέρθηκε στην πολυτάραχη προσωπική του ζωή και τους δύο γάμους που έκανε, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Μαίρη Λίντα, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους χώρισαν μία εβδομάδα πριν τον γάμο τους.

“Είμαι στο Μινώα, ανεβάζω μια πολύ μεγάλη παράσταση με μεγάλους πρωταγωνιστές και θέλαμε μια τραγουδίστρια. Μου πρότειναν ή τη Μαίρη Λίντα ή την Άννα Βίσση. Αυτά γίνονταν γύρω στο ’75-’76 […] Προτείνουμε στη Μαίρη Λίντα, δέχεται, είχε μόλις χωρίσει από τον τρίτο της σύζυγο και της έκανα ένα πρόγραμμα να ξεκινάει με ένα ξένο τραγούδι, με αγγλικό στίχο γιατί έβγαινε συνέχεια με Χιώτη.

Η παράσταση έκανε τέτοια επιτυχία που από όλους έκλεψε την παράσταση, δεχόταν τόσο χειροκρότημα, που εμένα με καπέλωνε καλλιτεχνικά”, είπε αρχικά ο χορευτής, ενώ περιέγραψε πώς οι δυο τους ήρθαν κοντά.

“Βγαίναμε μαζί. Εγώ είχα χωρίσει με τη Μελίντα (την πρώτη του σύζυγο). Στεναχωριόμουν που χωρίσαμε, γιατί όσο να ναι ένα διαζύγιο στοιχίζει πάντα. Το ίδιο και η Μαίρη. Πηγαίναμε στα ταβερνάκια, εγώ ήμουν πολύ λεπτός και από το φαγητό αρχίσαμε να παίρνουμε κιλά. Και μου λέει ‘αφού βγαίνουμε κάθε βράδυ μαζί δεν μένουμε και μαζί;‘. Και της λέω ‘δεν τα φτιάχνουμε κιόλας;’. Πλάκα κάναμε και έτσι ενωθήκαμε. Μείναμε μαζί 6-7 χρόνια”, είπε ο Τάκης Σαγιώρ.

Όσο για το γιατί δεν παντρεύτηκαν, ο Τάκης Σαγιώρ εξήγησε: “Σκεφτείτε ότι όταν εγώ έπαιρνα 100 χιλιάδες δραχμές, δανείζομαι ένα νούμερο, τη μέρα, η Μαίρη έπαιρνε 1 εκατομμύριο. Είναι η μοναδική τραγουδίστρια, βεντέτα που είναι τόσο μεγάλη η καριέρα της και τόσα πολλά λεφτά που δεν έχει πάρει καμία. Πάντα ήταν χωρίς μία και ανακάλυψα πως της άρεσε το χαρτάκι και ήταν large με τις φίλες της και εγώ δεν μπορούσα να τη μαζέψω. Είμαι λίγο φοβιτσιάρης και λίγο κομπλεξικός. Οπότε δεν μαζευόταν τόσο πολύ και χωρίσαμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα