Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ γρονθοκόπησε 79χρονο παπαράτσι

Διαβάζεται σε 1'
Ζεράρ Ντεπαρντιέ
Ζεράρ Ντεπαρντιέ AP Photo/Axel Schmidt

Τρεις γροθιές από τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ δέχθηκε ο “τελευταίος των παπαράτσι”, Ρίνο Μπαριλάρι σε καφέ-μπαρ της Βία Βένετο στη Ρώμη

Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ γρονθοκόπησε την Τρίτη (21/5) τον Ρίνο Μπαριλάρι στη Ρώμη, τον “τελευταίο των παπαράτσι”.

Όλα εκτυλίχθηκαν σε καφέ-μπαρ της Βία Βένετο, της οδού της “γλυκιάς ζωής” της γνωστής δεκαετίας του 1960. Σύμφωνα με τον καταξιωμένο Ιταλό φωτογράφο, ηλικίας εβδομήντα εννέα ετών, “ο Γάλλος αστέρας του κινηματογράφου ήταν καθισμένος σε εξωτερικό τραπέζι του καφέ, με μια πανέμορφη συνοδό και άλλους φίλους”.

Ο Μπαριλάρι κρύφτηκε και κατάφερε να τους φωτογραφήσει, αλλά όταν βγήκαν από το μαγαζί, “η κοπέλα τον προπηλάκισε και ο Ντεπαρντιέ του έδωσε τρεις γροθιές”. “Πονάει το κεφάλι μου, δεν είμαι, ξέρετε, δεκαπέντε χρονών, πλέον είμαι σχεδόν ογδόντα”, πρόσθεσε.

Ο Ιταλός θρυλικός “παπαράτσο” μετέβη σε υπηρεσία πρώτων βοηθειών της Αιώνιας Πόλης για να εξακριβώσει αν του προκλήθηκε κάταγμα και έκανε γνωστό ότι προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά του ηθοποιού, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Τύπος σχολιάζει, τέλος, ότι “έστω και για μια μόνο ημέρα επέστρεψαν το κλίμα και οι χρυσές αναμνήσεις της Ρώμης, πρωτεύουσας του διεθνούς κινηματογράφου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα