Πέμη Ζούμη: “Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου”

Πέμη Ζούμη: “Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου”
Πέμη Ζούμη Glomex

Η διάσημη ηθοποιός Πέμη Ζούμη μίλησε για τη συμμετοχή της στη νέα καθημερινή σειρά "Έρωτας φυγάς", ενώ αναφέρθηκε στις αξέχαστες στιγμές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο "Κλείσε τα μάτια".

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε την Κυριακή (09/10) η γνωστή ηθοποιός Πέμη Ζούμη, η οποία φέτος συμμετέχει στη νέα δραματική σειρά του OPEN “Έρωτας φυγάς”.

“Είμαι πραγματικά χαρούμενη. Ο “Έρωτας φυγάς” είναι μια παραγωγή που την παλεύουμε με νύχια και με δόντια, γιατί αυτό το μέγεθος δεν είναι για καθημερινό. Είναι κοινό μυστικό, το ξέρει και το κανάλι, το ξέρουμε και εμείς. Το ζούμε, αλλά κατορθώνουμε να το κρατάμε σε αυτές τις προδιαγραφές. Και βέβαια αυτό εξαρτάται από όλο το ανθρώπινο δυναμικό, και τους καλλιτέχνες και την παραγωγή”, είπε για τη συμμετοχή της η Πέμη Ζούμη.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην επιτυχημένη σειρά “Κλείσε τα μάτια” με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η διάσημη ηθοποιός είπε:Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, καθώς μαζί φτιάξαμε κάτι που είχε τέτοια επίδραση στο κοινό. Χαρακτήρισε μια εποχή ολόκληρη, κράτησε και τρεις σεζόν. Η όλη διαδικασία ήταν σαν να γυρίζαμε ταινία κάθε φορά, σε κάθε επεισόδιο. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Περιμένω με αγωνία την καινούργια του δουλειά, το Maestro“.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα