Πέτρος Κωστόπουλος: Οι “παχυλοί” μισθοί στο Ευρωκοινοβούλιο και τα θετικά του διαζυγίου

Πέτρος Κωστόπουλος: Οι “παχυλοί” μισθοί στο Ευρωκοινοβούλιο και τα θετικά του διαζυγίου
Πέτρος Κωστόπουλος PAPADAKIS PRESS

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Η αποκάλυψη για τους υπέρογκους μισθούς που λάμβανε στο Ευρωκοινοβούλιο και τα καλά πράγματα που του έφερε ο χωρισμός.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με την Τζένη Μπαλατσινού και τις μεγάλες αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του μετά από αυτό.

Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα και δύο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω -που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης- και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με την μία… Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες που θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους”, είπε, αναφέροντας, επίσης, ότι είχε κοντά του τον γιο του.

Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου. Ο τζίρος της ΙΜΑΚΟ ήταν τότε 60 εκατ. Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι λυπάμαι για αυτό που έπαθες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά”, δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Στη συνέχεια, μίλησε και για την περίοδο που ήταν στο Ευρωκοινοβούλιο, αποκαλύπτοντας τα χρήματα που έπαιρνε τότε, συγκρίνοντάς τα με αυτά του Πρωθυπουργού.

“Δούλεψα 5 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα σε θέματα διεθνούς οικονομικής πολιτικής… Αυτό που μου έχει μείνει από το Ευρωκοινοβούλιο, δεν το εκτιμώ καθόλου. Δεν κάνουν τίποτα, οι αποφάσεις τους είναι συμβολικές. Τα υπόλοιπα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αυτά που αποφασίζουν. Πέφτουν πολλά λεφτά”, είπε και συνέχισε:

“Τότε έκαναν μια απάτη που την κατάλαβα μετά. Για να καταλάβεις, εγώ έπαιρνα μισθό διπλάσιο του Πρωθυπουργού και 4πλάσιο των Ευρωβουλευτών. Έριχναν μια υπογραφή, αυτοί έπαιρναν λεφτά, νοίκιαζαν ένα διαμέρισμα και έλεγαν ότι μένουν σε ξενοδοχείο. Δεν τους ήλεγχαν. Είναι περισσότερο μια αίθουσα δημοσίων σχέσεων παρά αποφάσεων”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα