Ποια είναι η Μαρία Θωμά που θα παίξει στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ

Διαβάζεται σε 4'
Μαρία Θωμά
Μαρία Θωμά THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Η Μαρία Θωμά, που τη γνωρίσαμε στο παιδικό συγκρότημα “XANAZOO”, θα συμμετάσχει στη νέα ταινία για τη Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ. Όσα είπε για τη γνωριμία τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (02/04) η Μαρία Θωμά, το ταλαντούχο κορίτσι που έβαλε το lifestyle στην εκπομπή “Formula 1 Show” του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Θωμά είναι τραγουδίστρια και για 10 χρόνια ήταν μέλος του συγκροτήματος “XANAZOO”. Είναι, επίσης, ηθοποιός με δυνατές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Μεταξύ άλλων, έχει παίξει στις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου “Δίδυμα Φεγγάρια” και “Τατουάζ”. Επίσης έχει περάσει από το ριάλιτι “Φάρμα” όταν ακόμη παιζόταν στον ΑΝΤ1. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “The Big Game” στο θέατρο Αλκμήνη.

Μαρία Θωμά
Μαρία Θωμά THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Η ίδια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Αθήνα και το Λονδίνο, αφού ο σύντροφός της, Ίαν Χολμς, ο οποίος είναι ο διευθυντής των δικαιωμάτων των μέσων ενημέρωσης στη Formula 1 παγκοσμίως, ζει εκεί.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, θα συμμετέχει στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ που σχετίζεται με τη Formula 1.

Μαρία Θωμά: Η γνωριμία με τον Μπραντ Πιτ και η συμμετοχή στην ταινία του

“Έχουν ξεκινήσει κάποια γυρίσματα την προηγούμενη σεζόν. Αλλά λόγω των απεργιών που έγιναν στην Αμερική, έπρεπε να σταματήσουν. Έγιναν τα πρώτα στην Αγγλία, εκεί γνώρισα και τον Μπραντ Πιτ. Τώρα ξαναρχίζουν, σε κάποιους αγώνες θα γίνονται real time τα γυρίσματα, ώστε να βγει όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται το αποτέλεσμα. Θα έχω έναν ρόλο κι εγώ στην ταινία” αποκάλυψε η Μαρία Θωμά.

Για την γνωριμία της με τον Μπραντ Πιτ, είπε:Είναι κούκλος. Μοιάζει για 40-45 χρονών, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι 60 χρονών. Το σώμα πολύ καλά διατηρημένο, γυμνασμένο, στο πρόσωπο το δέρμα είναι απίστευτο και δεν έχει πειράξει κάτι… Δεν ακούει πολύ καλά. Με ρώτησε δύο φορές το όνομά μου, που είναι πανεύκολο”.

Και συμπλήρωσε μάλιστα πως “είναι πολύ ευγενικός, πρόθυμος να σε ρωτήσει, να σου εξηγήσει. Είναι φοβερός. Στα 60 του έχει μάθει μέσα σε έξι μήνες με τον Lewis Hamilton, ως προπονητή, να οδηγεί μονοθέσιο. Είναι συγκλονιστικό! Οδηγούν από μικρά παιδιά οι οδηγοί. Είναι πολύ δύσκολο”.

Όσο για τον ρόλο της, η Μαρία Θωμά θα υποδύεται την ρεπόρτερ. “Ελπίζω να του πάρω συνέντευξη. Δεν ξέρω λεπτομέρειες κι εγώ, αναμένουμε να δούμε τα σενάρια, γιατί οι δικοί μας ρόλοι γράφονται μετέπειτα. Από ‘κει και πέρα, ξέρω τα γυρίσματά μου θα γίνουν τον Ιούλιο” είπε.

Μαρία Θωμά: Όσα είπε για “XANAZOO”, Formula 1 και Ίαν Χολμς

Για τη συμμετοχή της στο παιδικό συγκρότημα “XANAZOO”, η Μαρία Θωμά ανέφερε: “Συνεχίζουν ακόμα. Μεγάλωσα. Ήμουν 10 χρόνια στο συγκρότημα, είμαι πιστή σε ο,τι κάνω. Κρατάω πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που δουλεύω και αν συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους συνεχίζω και συνεργάζομαι για πολλά χρόνια… Υπήρχε πάρα πολύ αγάπη. Κυρίως σε συναυλίες. Στη Ζάκυνθο είχαμε 4.000 κόσμο. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό”.

Είναι η δεύτερος χρόνος που ασχολούμαι. Είναι η βασική μου ενασχόληση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και μάλιστα μου έχει δοθεί η ευκαιρία μέσα από αυτήν την εκπομπή και μέσα από την παρουσίαση που δοκιμάζω τις δυνατότητές μου, έχει έρθει ένα άλλο εισιτήριο καλό, που αφορά την υποκριτική. Προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω και πράγματα ως ηθοποιός” είπε για τη Formula 1.

Για τον σύντροφό της, Ίαν Χολμς, είπε: “Είναι Άγγλος και μένει στην Αγγλία μόνιμα. Δεν ξέρω αν θα άφηνα την Ελλάδα για να είμαι μόνιμα εκεί. (Ο σύντροφός μου) είναι ο διευθυντής των πνευματικών δικαιωμάτων παγκοσμίως για τη Formula 1. Μπήκα σε αυτόν τον κόσμο εξαιτίας του Ίαν Χολμς. Ήταν δική του ιδέα να ενταχθεί το lifestyle κομμάτι στη Formula 1, γιατί ήταν μόνο αγωνιστικά όσα λέγονταν. Πειραματικά με την Ελλάδα ήθελε να δει πως θα λειτουργήσει το κομμάτι του lifestyle. Ευτυχώς δέχτηκαν στον ΑΝΤ1 την ιδέα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα