Ρόζι Χάντινγκτον: Ποζάρει γυμνή, μόνο με τα κοσμήματά της, στις Κάννες

Διαβάζεται σε 1'
Ρόζι Χάντινγκτον
Ρόζι Χάντινγκτον Evan Agostini/Invision/AP

Το διάσημο μοντέλο και σύντροφος του Τζέισον Στέιθαμ, Ρόζι Χάντινγκτον, τράβηξε τα βλέμματα στο Instagram με την ολόγυμνη πόζα της σε κρεβάτι ξενοδοχείου.

Στις Κάννες, για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου που διεξάγεται στη γνωστή γαλλική πόλη, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες το διάσημο μοντέλο Ρόζι Χάντινγκτον.

Η Βρετανίδα καλλονή και σύντροφος του δημοφιλούς ηθοποιού Τζέισον Στέιθαμ, μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στα social media από την παραμονή της εκεί, εντυπωσιάζοντας το κοινό της.

Ωστόσο, μία ήταν η ανάρτηση που τράβηξε όλα τα βλέμματα, καθώς η Ρόζι Χάντινγκτον δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει ολόγυμνη στο κρεβάτι του ξενοδοχείου της, φορώντας μόνο τα κοσμήματά της.

Η εν λόγω φωτογραφία ήταν μέρος ενός καρουζέλ με διάφορα στιγμιότυπα, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ παρόμοιο γυμνό καρέ ανέβασε και στα stories της.

“Πρωί στις Κάννες” έγραψε στην ανάρτησή της Ρόζι Χάντινγκτον, που είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ από το 2010 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Οι φωτογραφίες της Ρόζι Χάντινγκτον

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα