Σοφία Αρβανίτη: Η συγκίνηση για την απώλεια του αδερφού της – Είχε σώσει ανθρώπους στη φωτιά στο Μάτι

Διαβάζεται σε 2'
Σοφία Αρβανίτη
Σοφία Αρβανίτη glomex

Η αναφορά της Σοφίας Αρβανίτη στον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή και η φόρτιση στον αέρα του “Στούντιο 4”.

Φανερά φορτισμένη εμφανίστηκε η Σοφία Αρβανίτη, όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε να μάθει για τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή.

“Ο αδερφός σου ήταν μικρότερος ή μεγαλύτερος από σένα;”, ρώτησε η παρουσιάστρια της εκπομπής με την τραγουδίστρια να απαντάει “δεν το λέμε αυτό”, “παγώνοντας” για λίγο τους οικοδεσπότες. Ωστόσο, μετά από λίγο ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να μοιραστεί λεπτομέρειες και πληροφορίες για την ηλικία του.

Η τραγουδίστρια μίλησε για εκείνον και τη σχέση τους, ενώ αναφέρθηκε στην ηρωική του πράξη όταν κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι έσωσε με το καΐκι του πάνω από 70 ανθρώπους και επτά σκύλους.

“Το συγκλονιστικό είναι ότι ήταν η μέρα των γενεθλίων του, 23 Ιουλίου και ήμασταν καλεσμένοι με τη μαμά στο σπίτι του να κάνουμε πάρτι. Και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ‘Σοφάκι μείνετε σπίτι, επειδή έχει πάρει στο Μάτι φωτιά και γίνεται χαμός. Παίρνω τον Ταξιάρχη και όποιον μπορώ ακόμα να πάμε να σώσουμε, γιατί καίγεται και πνίγεται κόσμος. Και το μπάρμπεκιου θα το κάνουμε άλλη μέρα'”, θυμήθηκε η Σοφία Αρβανίτη.

“Μέχρι τη 1 έπαιρνα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και απαντούσαν οι άνθρωποι που είχε σώσει και έλεγαν ‘μην ανησυχείτε, έχει ξαναβγεί έξω να πάρει τους επόμενους'”, πρόσθεσε η Σοφία Αρβανίτη.

Σε ερώτηση τέλος, για το αν ο ίδιος άλλαξε μετά από όσα βίωσε εκείνες τις ημέρες στο Μάτι, η Σοφία Αρβανίτη σχολίασε πως “ο αδερφός μου περνούσε ήδη ένα γολγοθά γιατί το ήξερε ότι ήταν άρρωστος και μετά από έναν χρόνο έφυγε”.

Σοφία Αρβανίτη: Δείτε όσα είπε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα