Σοφία Χατζηπαντελή: Η δήλωση που πρόδωσε την αποχώρησή της από το My Style Rocks

Διαβάζεται σε 2'
xatzipanteli
Σοφία Χατζηπαντελή glomex

Οργιάζουν οι φήμες για το μέλλον της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks, καθώς φημολογείται πως το μοντέλο δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή τη νέα σεζόν. Ποια θα πάρει τη θέση της.

Εκτός My Style Rocks θέλουν οι φήμες τη Σοφία Χατζηπαντελή με την παρουσία του μοντέλου στην κριτική επιτροπή του show μόδας να έχει αφήσει ανάμεικτα συναισθήμα και να έχει διχάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ το πρωί της Δευτέρας (27/11) το προσεχές διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του My Style Rocks για αυτή τη σεζόν, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να μη συνεχίζει στα γυρίσματα για τη νέα σεζόν και να τίθεται εκτός εκπομπής.

Η κάμερα του “Breakfast@Star” συνάντησε την κριτή και μοντέλο, η οποία όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να μην βρίσκεται στον επόμενο κύκλο του My Style Rocks, η ίδια απάντησε: “Τι σημαίνει αυτό; Δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη“.

Όσο για το ποια κυρία θα αντικαταστήσει τη Σοφία Χατζηπαντελή, οι φήμες θέλουν τη Ραμόνα Βλαντή να αναλαμβάνει τη θέση της.

Η ίδια μάλιστα είχε αναλάβει ρόλο guest κριτή σε προηγούμενο επεισόδιο του ίδιου κύκλου, κάτι που πολλοί ερμήνευσαν ως live audition.

Δείτε την αντίδρασή της:

Οι φήμες για το μέλλον της Σοφίας Χατζηπαντελή συζητήθηκαν και στο πλατό του “Happy Day” στον Alpha, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει πως “η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο“.

“Θυμάστε μια απρεπέστατη χειρονομία που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή και αποτυπώθηκε από την κάμερα; Και δεν ξέρω, την άφησαν επίτηδες, δεν την είδαν στο μοντάζ και την είδε τηλεθεατής; Κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζεται αυτό τέτοια ώρα. Ραμόνα μου την πήρες την καρέκλα, όπως λέει το ρεπορτάζ”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα