Σταμάτης Γονίδης: Άγριο ξύλο σε πανηγύρι που τραγουδούσε – “Βγάλε τον έξω ρε”

Σταμάτης Γονίδης: Άγριο ξύλο σε πανηγύρι που τραγουδούσε – “Βγάλε τον έξω ρε”

Ο Σταμάτης Γονίδης διέκοψε την ορχήστρα και φώναξε την ασφάλεια να απομακρύνει από τον χώρο του πανηγυριού, τον θαμώνα που φέρεται να ξεκίνησε τον καυγά. Δείτε το βίντεο στο TikTok.

Στα “χέρια” πιάστηκαν θαμώνες σε πανηγύρι στο οποίο τραγουδούσε ο Σταμάτης Γονίδης, με τον γνωστό καλλιτέχνη να γίνεται έξαλλος και να ζητά την απομάκρυνση του άνδρα που φέρεται να παρεκτράπηκε.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok και που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται κάποιοι παρευρισκόμενοι όρθιοι μπροστά από την πίστα να τσακώνονται και να ξεκινούν σιγά σιγά να χτυπάνε ο ένας τον άλλον.

Καθώς τα πράγματα χειροτέρευαν, ο δημοφιλής τραγουδιστής διέκοψε την ορχήστρα και φώναξε: “Έλα, έι, έλα να σου πω. Έι. Πάρτε τον έξω και τελείωσε. Ρε συ, ένας μαλ@@@ θα χαλάσει χίλια άτομα εδώ μέσα;”.

Βγάλε τον έξω ρε, βγάλε τον έξω! Και τέλος, έξω! Άντε γαμ@@@ να πούμε πρωί πρωί”, είπε ο Σταμάτης Γονίδης, ενώ εκείνη την στιγμή η ασφάλεια πήρε “σηκωτό” τον θαμώνα που φαίνεται πως δημιούργησε το πρόβλημα.

Αμέσως μετά, ο Σταμάτης Γονίδης τραγούδησε το κομμάτι “Στο κελί 33”, με τους χρήστες του διαδικτύου να γράφουν σε σχόλια πως ήταν… αφιέρωση.

Δείτε το βίντεο στο TikTok:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα