Σταύρος Νικολαΐδης: Οι γονείς μου μού δημιούργησαν κόμπλεξ κατωτερότητας

Διαβάζεται σε 2'
Σταύρος Νικολαΐδης
Σταύρος Νικολαΐδης Papadakis Press

Απόσπασμα από την εκπομπή “Μπαμπά-δες”, όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Σταύρος Νικολαΐδης, προβλήθηκε μέσα από τον ALPHA. Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τα δύσκολα παιδικά βιώματα που τον σημάδεψαν.

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τις αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες μεγάλωσε μίλησε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής “Μπαμπά-δες” της ΕΡΤ και περιέγραψε μεταξύ άλλων πώς οι εντάσεις και οι καυγάδες των γονιών του σημάδεψαν εκείνον και τα αδέρφια του, με ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξή του που θα προβληθεί αύριο, Σάββατο (24/052) στην ΕΡΤ, να προβάλλεται στην εκπομπή “Happy Day”.

Μιλώντας για τους γονείς του, ο Σταύρος Νικολαΐδης δήλωσε πως “είναι δύο άνθρωποι, οι οποίοι καλή τους ώρα, αλλά δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι μαζί. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την περίεργη αντίθεση που είχαν, δημιούργησαν τρία καλά και αγαπημένα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε γίνει κάτι τελείως αντίθετο γιατί μεγαλώσαμε σε ένα έντονο περιβάλλον, με καυγάδες“.

Όπως είπε στη συνέχεια, οι συνθήκες αυτές σημάδεψαν διαφορετικά το κάθε παιδί, με την αδερφή του για παράδειγμα να αποφασίζει να μην κάνει δική της οικογένεια.

“Σε μένα λειτούργησε να θέλω να σπάσω αυτή την αλυσίδα και να μεγαλώσω ένα παιδί σε τελείως διαφορετικές συνθήκες από αυτές που μεγάλωσα εγώ. Θα προσπαθήσω να το κάνω σίγουρα για τον εαυτό του, να το επιβραβεύσω για ό,τι καλό κάνει, να είμαι δίπλα του να το βοηθήσω”, είπε και πρόσθεσε:

Αντίθετα είχαμε συμπεριφορές που μας δημιούργησαν κόμπλεξ και αίσθημα κατωτερότητας. Για παράδειγμα, στις πρώτες δουλειές, όταν τελείωσα τη σχολή, ότι ‘τώρα γιατί σε πήραν;’, ‘θα σε πληρώσουν’, εκτός του ότι η μάνα μου δεν ήθελε καθόλου να γίνω ηθοποιός”.

Σταύρος Νικολαΐδης: Δείτε τις δηλώσεις του

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα