Στεφανία Γουλιώτη: “Οι σεξουαλικές επιλογές μου ίσως να ήταν διαφορετικές αν δεν είχε πεθάνει το πρώτο μου αγόρι”

Διαβάζεται σε 3'
Η Στεφανία Γουλιώτη
Η Στεφανία Γουλιώτη Glomex

Η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη, σε συνέντευξή της, μίλησε για τον τρόπο που έχει καθορίσει τη ζωή της ο θάνατος του πρώτου της αγοριού καθώς και του πατέρα της.

Η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη, η οποία «κέρδισε» το κοινό για ακόμα μία φορά μέσα από τον ρόλο της στο «Μαέστρο», βρέθηκε σε εκπομπή του Open, όπου ξεδίπλωσε τη μακρά της διαδρομή και μίλησε για τον έρωτα και τον θάνατο, την αγάπη και τον θυμό, την αποδοχή και τη συμφιλίωση.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως η δυναμική εμφάνισή της είναι «ένα ψέμα, ένας τρόπος επιβίωσης». Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και του πρώτου της αγοριού.  

«Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς με την ανθρώπινη εξαθλίωση, άρα ίσως μπορέσεις κάποτε να συμφιλιωθείς με τον αποχωρισμό. Μόλις το κάνεις αυτό, τότε θα συμφιλιωθείς και με τον θάνατο. Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο και είδα όλη την πορεία του ανθρώπου, από τον λεβέντη μέχρι να φτάσει να γίνει ένα τίποτα. Ήταν 7 χρόνια, ξεκίνησε από πολλαπλό μυέλωμα των οστών», εξομολογήθηκε αρχικά

«Νιώθω μεγάλη τύχη που ήμουν δίπλα του σε όλο αυτό. Έμαθα πολλά πράγματα και για τον εαυτό μου και για το πως αντιδρούσα. Ο άνθρωπος έφευγε και εγώ εθελοτυφλούσα τρομερά. Το μεγαλύτερο σοκ, για να δεις που φτάνει ο άνθρωπος, ήταν όταν τον είδα να είναι στη ΜΕΘ. Να βλέπεις ένα σώμα που να μην μπορεί να ελέγξει τίποτα, να μην καταλαβαίνει τι του συμβαίνει. Έφυγε σε κώμα, τον ξύπνησαν λίγο, αλλά ένιωθε ότι έφευγε. Είπαμε όμορφα και άσχημα πράγματα, γιατί ήταν μια σχέση που είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Έχω πληγωθεί πολύ από τον πατέρα μου, έχω ακόμα πολύ θυμό μαζί του. Ήταν μεγάλη ανακάλυψη για εμένα ότι ο θυμός δεν φεύγει όταν φύγει ο άνθρωπος. Η σχέση δεν τελειώνει», είπε η ηθοποιός.

Και συνέχισε λέγοντας για τον πατέρα της: «Είχε πολύ στενό τρόπο σκέψης, μου έλειπε η κατανόηση από τον πατέρα μου, ενώ είχα ανάγκη κάποιον να με βοηθήσει να ”ανοίξω”. Το έψαχνα απελπισμένα αλλού και το βρήκα τελικά στο θέατρο. Κανένας γονιός δεν αποδέχεται τα παιδιά του. Απλώς κάποιοι δεν τα ενοχλούν».

«Το πρώτο αγόρι που ερωτεύτηκα πέθανε σε μία πολύ τρυφερή ηλικία. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός που μου καθόρισε τη ζωή. Θα μπορούσαν οι σεξουαλικές μου επιλογές να ήταν διαφορετικές. Ξύπνησα ένα πρωί και μου είπαν: ο Λάζαρος σκοτώθηκε. Πάρα πολλές επιλογές που έκανα εκ των υστέρων στη ζωή μου επηρεάστηκαν από αυτό, μέχρι και το ότι επέλεξα να πάω σε σχολείο θηλέων» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα