Sydney Sweeney – Διακοπάρει στο Μεξικό και δηλώνει: “Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη”

Διαβάζεται σε 2'
Sydney Sweeney
Sydney Sweeney Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Η ηθοποιός Sydney Sweeney στέλνει μια ακόμα απάντηση, μετά από τα υποτιμητικά σχόλια που έλαβε για την εμφάνισή της. Οι φωτογραφίες στο Instagram.

Σε διακοπές στο Μεξικό βρίσκεται αυτή την περίοδο η διάσημη ηθοποιός Sydney Sweeney (Σίντνεϊ Σουίνι), η οποία βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Η σταρ του “Euphoria” μοιράστηκε ένα καρουζέλ με στιγμιότυπα από την απόδρασή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε, υπάρχει και μία στην οποία φοράει ένα γκρι φούτερ που γράφει: “Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη – Και σωστές απόψεις”.

Στα υπόλοιπα καρέ, ποζάρει με μαγιό πάνω σε σκάφος, χορεύει στην άμμο με φόντο το ηλιοβασίλεμα ή κάνει διάφορα παιχνίδια με τους φίλους της.

Νέα απάντηση στην παραγωγό Carol Baum;

Το quote στο φούτερ της Sydney Sweeney, έρχεται λίγες μέρες αφότου η παραγωγός του Χόλιγουντ Carol Baum επέκρινε την εμφάνιση και τις υποκριτικές ικανότητες της ηθοποιού, με τους θαυμαστές της να θεωρούν πως πρόκειται για νέα απάντηση κατά των υποτιμητικών σχολίων που έλαβε.

Η Carol Baum, η οποία διδάσκει επίσης στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών του USC, επέκρινε την κωμωδία της Sweeney, “Anyone But You”, αποκαλώντας την “απαρατήρητη”.

“Είπα στους φοιτητές μου: ‘Εξηγήστε μου αυτό το κορίτσι. Δεν είναι όμορφη, δεν μπορεί να παίξει. Γιατί είναι τόσο καυτή;‘. Κανείς δεν είχε απάντηση. Αλλά τότε τέθηκε η ερώτηση: ‘Λοιπόν, αν μπορούσατε να κάνετε την ταινία σας επειδή έπαιζε αυτή, θα το κάνατε;’…” είπε, μεταξύ άλλων, η παραγωγός.

Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία της επιλέγει να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα.” ήταν η απάντηση της Sydney Sweeney μέσω του εκπροσώπου της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα