Θάλεια Παπακώστα: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη

Θάλεια Παπακώστα: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη
Θάλεια Παπακώστα glomex

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια τόσο από Έλληνες όσο και ξένους σκηνοθέτες μίλησε η Θάλεια Παπακώστα. Όσα μοιράστηκε στην κάμερα του MEGA.

Μία ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα του MEGA η Όλγα της δραματικής σειράς “Μαύρο Ρόδο“, κατά κόσμον Θάλεια Παπακώστα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές και τις παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί σε εργασιακό χώρο κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, “έχω αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση από τα 17-18 και με Έλληνες σκηνοθέτες και από ξένους. Και έχω χάσει και δουλειές. Πέρυσι έφυγα από μία ταινία, γιατί ένας σκηνοθέτης έκανε ένα σχόλιο για το στήθος μου και μετά ο ίδιος ο σκηνοθέτης απαίτησε να υπάρχει γυμνό. Και του είπα ότι δεν μπορεί να υπάρχει εμπιστοσύνη όταν δέχομαι τέτοια σχόλια για το σώμα μου και μετά να απαιτείς να νιώσω ασφάλεια σε εσένα και έφυγα”.

Η νεαρή ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως έχει φτάσει σε σημείο κάποιος να ξεφύγει από τη λεκτική κακοποίηση και η αντίδρασή της ήταν να τον χαστουκίσει και να φύγει.

Μίλησε όμως και για τις εξελίξεις της σειράς “Μαύρο Ρόδο”, όπου υποδύεται την Όλγα, κόρη της Πολυξένης και ερωτευμένη με τον Πέτρο Καστρινό, αναφέροντας πως αρχικά φοβόταν τον συγκεκριμένο ρόλο, καθώς όπως είπε “είναι έντονη η Όλγα, πολύ κτητική και έχει το αφελές της εφηβείας. Η Όλγα θεωρεί ότι ταιριάζει με τον Πέτρο, γιατί είναι και οι δυο ξεχωριστές προσωπικότητες”.

Όσο για το πώς θα αντιδράσει η ίδια όταν πληροφορηθεί πως ο Πέτρος τρέφει αισθήματα για την Ελισάβετ, η Θάλεια Παπακώστα ανέφερε πως “η Όλγα θα νευριάσει σίγουρα όταν μάθει την σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ. Θα τον διεκδικήσει σκληρά νομίζω, σε σημείο που δεν θα είναι υγιές”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα