Θεατής μήνυσε τη Μαντόνα για “πορνογραφία χωρίς προειδοποίηση” σε συναυλία της

Διαβάζεται σε 3'
Στιγμιότυπο από συναυλία της Μαντόνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Στιγμιότυπο από συναυλία της Μαντόνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο 2024 Silvia Izquierdo/AP Photo

Μήνυση σε βάρος της Μαντόνα κατέθεσε θεατής που βρέθηκε σε συναυλία της βασίλισσας της ποπ στο Λος Άντζελες. Τι καταγγέλλει.

Πολύωρη καθυστέρηση, ζέστη και “πορνογραφία χωρίς προειδοποίηση”. Αυτά αντιμετώπισε ένας θεατής που βρέθηκε σε μία συναυλία της Μαντόνα στο Λος Άντζελες, που πραγματοποιεί η βασίλισσα της ποπ στο πλαίσιο της περιοδείας της “The Celebration Tour“.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ο θεατής αποφάσισε να μηνύσει τη Μαντόνα αλλά και τη διοργανώτρια εταιρεία, με τον Guardian να φέρνει στο φως λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στην αγωγή.

Στη μήνυση που κατατέθηκε την Τετάρτη στο Λος Άντζελες ο ενάγων, Justen Lipeles, διατυπώνει μια σειρά από ισχυρισμούς σχετικά με τη συναυλία της Μαντόνα που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου στο Kia Forum. Ο διοργανωτής της συναυλίας, η Live Nation, κατονομάζεται μαζί με τη Μαντόνα ως εναγόμενος.

Στη μήνυσή του ο θεατής ισχυρίζεται ότι η Μαντόνα παρήγαγε “πορνογραφία χωρίς προειδοποίηση” αναγκάζοντάς τον “να παρακολουθήσει γυμνόστηθες γυναίκες στη σκηνή να προσομοιώνουν σεξουαλικές πράξεις“.

Ο Lipeles αγόρασε τέσσερα εισιτήρια προς 500 δολάρια το καθένα, τα οποία ανέφεραν ότι η συναυλία θα άρχιζε στις 8.30μμ. Στη μήνυση που κατέθεσε ο Lipeles καταγγέλλει ότι η συναυλία ξεκίνησε στις 10μμ, υποστηρίζοντας: “Οι εναγόμενοι δεν έδωσαν καμία ειδοποίηση στον ενάγοντα ότι η συναυλία θα αρχίσει σε μεταγενέστερη ώρα“.

Επίσης στη μήνυσή του καταγγέλλει πως “η θερμοκρασία στο εσωτερικό του Kia Forum ήταν δυσάρεστα ζεστή, όπως απαιτούσε η Μαντόνα, η οποία δεν επέτρεψε να ανάψουν τον κλιματισμό. Έτσι, όπως αναφέρεται, “ο Lipeles ήταν ιδρωμένος και αρρώστησε ως αποτέλεσμα της ζέστης. Όταν οι θαυμαστές παραπονέθηκαν για τη ζέστη, η Μαντόνα τους είπε να βγάλουν τα ρούχα τους. Περαιτέρω, κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους της παράστασης ήταν εμφανές στον ενάγοντα ότι η Μαντόνα έκανε  lip-syncing και δεν τραγουδούσε κανονικά“.

“Κατά τη διάρκεια της παράστασης ο ενάγων αναγκάστηκε να παρακολουθήσει γυμνόστηθες γυναίκες στη σκηνή να προσομοιώνουν σεξουαλικές πράξεις. Ο ενάγων ένιωθε σαν να παρακολουθούσε να γυρίζεται μια πορνογραφική ταινία“, καταγγέλλεται επίσης.

Ο Lipeles υπέβαλε μήνυση για αθέτηση σύμβασης, εξ αμελείας παραπλάνηση, αθέμιτο ανταγωνισμό, ψευδή διαφήμιση και συναισθηματική δυσφορία.

Όσον αφορά το τελευταίο, η αγωγή αναφέρει ότι οι πράξεις της Μαντόνα ήταν “σκόπιμες, ακραίες και εξωφρενικές” και “οι πράξεις αυτές έγιναν με πρόθεση ή λόγω αδιαφορίας για να προκαλέσουν σοβαρή συναισθηματική οδύνη“.

Ο Lipeles ζητά αποζημίωση και την επιστροφή των χρημάτων των εισιτηρίων της συναυλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη αγωγή που γίνεται σε βάρος της τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

Τον Ιανουάριο, οι Νεοϋορκέζοι Michael Fellows και Jonathan Hadden μήνυσαν τη Madonna για καθυστερημένη έναρξη στη συναυλία της στις 13 Δεκεμβρίου στο Barclays Center του Μπρούκλιν. Αφού η Μαντόνα ξεκίνησε τη συναυλία στις 10.30 μ.μ., το ζευγάρι δήλωσε ότι “έμειναν ξεκρέμαστοι” αφού έφυγαν στη 1 π.μ., και η αργοπορία τους επηρέασε την επόμενη μέρα, όταν “έπρεπε να σηκωθούν νωρίς για να πάνε στη δουλειά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα