Η Μαντόνα είπε σε ανάπηρο να σηκωθεί, αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα

Διαβάζεται σε 2'
H Madonna
H Madonna Invision/AP Chris Pizzello

Σε μια γκάφα ολκής υπέπεσε η “βασίλισσα της ποπ” αλλά η κριτική εναντίον της ήταν για παραπάνω από ένα λόγους.

Η Madonna αναγκάστηκε να απολογηθεί σε φαν της που παρακολουθούσε συναυλία της σε αναπηρικό αμαξίδιο, αφού αρχικά διερωτήθηκε γιατί δεν ήταν όρθιος ενώ εκείνη τραγουδούσε στη σκηνή.

Σε πλάνα που καταγράφηκαν σε live της στις ΗΠΑ στα πλαίσια του Celebration tour της, η “βασίλισσα της ποπ” φαίνεται να απευθύνεται σε άτομο που την παρακολουθούσε στο κοινό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Γιατί είσαι καθιστός εκεί; Γιατί κάθεσαι;”. Στη συνέχεια, παρατηρώντας πιο προσεκτικά, είδε πως το εν λόγω άτομο ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο για να επικαλεστεί την πολιτική ορθότητα και να απολογηθεί λέγοντας: “OK. Politically incorrect, συγγνώμη για αυτό, χαίρομαι που είσαι εδώ”.

Ο Guardian προσπάθησε να επικοινωνήσει με την ομάδα της Madonna για σχολιασμό, χωρίς αυτό να γίνει εφικτό. Εκπρόσωποί της δεν απάντησαν ούτε στο NBC.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες των social media διερωτήθηκαν αν είναι “λάθος” ή “έγκλημα” το να κάθεται κανείς σε μια συναυλία, ασχέτως αν ζει με κάποια αναπηρία ή όχι. “Έχει σημασία αν κάθονται ή αν στέκονται; Πλήρωσαν το εισιτήριό τους και αυτό αρκεί”, έγραψε ένας χρήστης για να σχολιάσει άλλος: “Τι γίνεται αν αισθανθώ κουρασμένος; Απαγορεύεται να κάτσω;”. Άλλοι δε, πρόσθεσαν, πως πολλοί άνθρωποι ζουν με ζητήματα υγείας που τους υποχρεώνουν να μην στέκονται όρθιοι για πολλές ώρες (ορθοστατική υπόταση κλπ).

Η Madonna δίνει την τελευταία από τις πέντε συναυλίες της τη Δευτέρα στο Kia Forum του Λος Άντζελες, για να φύγει για τις νότιες Πολιτείες για το υπόλοιπο του σκέλους της περιοδείας Celebration στις ΗΠΑ. Πριν λίγο καιρό προκάλεσε πάλι αντιδράσεις όταν ξεκίνησε live της στη Νέα Υόρκη με αρκετή καθυστέρηση, με αποτέλεσμα πολλοί που είχαν αγοράσει εισιτήριο να κινηθούν νομικά εναντίον της εταιρείας Live Nation που είναι υπεύθυνη για την περιοδεία. Η Live Nation από τη δική της μεριά, απάντησε πως η καθυστέρηση είχε να κάνει με τεχνικά ζητήματα ήχου.

Η προηγούμενη περιοδεία της Madonna είχε αναβληθεί εξαιτίας μιας σοβαρής επιπλοκής που αντιμετώπισε μετά από βακτηριδιακή λοίμωξη. Η 64χρονη τραγουδίστρια είχε μάλιστα διασωληνωθεί σε ΜΕΘ, αναφέροντας μετά την ανάρρωσή της πως η εν λόγω περιπέτεια την έκανε να δει τη ζωή της διαφορετικά, και να προσέχει περισσότερο τον εαυτό και τα όριά της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα