Τριαντάφυλλος: Έξαλλος με την Κατερίνα Καινούργιου – “Άγρια” κόντρα στο Instagram

Τριαντάφυλλος: Έξαλλος με την Κατερίνα Καινούργιου – “Άγρια” κόντρα στο Instagram
Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου - Κατερίνα Καινούργιου Instagram / @triantafillos_xatzinikolaou @katken85

Επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου από τον Τριαντάφυλλο, λόγω ενός τίτλου που είχε στην εκπομπή της. Η απάντηση της παρουσιάστριας και η συνέχεια από τον γνωστό τραγουδιστή.

Μεγάλη ενόχληση προκάλεσε στον Τριαντάφυλλο ένας τίτλος που “έπαιξε” στην εκπομπή “Super Katerina” της Κατερίνας Καινούργιου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας διαδικτυακός καβγάς ανάμεσα στον γνωστό τραγουδιστή και την διάσημη παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (05/12), ο Κώστας Αγέρης και η Ναταλί Κάκκαβα οι οποίοι αποχώρησαν από το τελευταίο live του J2US, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή. Ο τίtλος που βρισκόταν στο κάτω μέρος της οθόνης έγραφε: “Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US”.

Τότε, ο τραγουδιστής ανήρτησε ένα story στο Instagram αναφέροντας σχετικά: Ναι ρε π@π@αρες εγώ φταίω που αποχώρησαν. Ρε πάτε καλά; Ρε Κατερίνα σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου, δηλαδή έλεος. Στο Survivor εγώ φταίω σε όλα, εγώ φταίω, έλεος ρε, τα ίδια πάλι; Ύστερα σου λέει φίλη μου η Κατερίνα”.


Η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να απαντήσει με δική της ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: “Πας καλά Τριαντάφυλλε; Είσαι η αδυναμία μας, πλάκα κάναμε. Και μη μιλάς άσχημα εδώ, π.χ παπαρ…”.


Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος απάντησε ξανά στη γνωστή παρουσιάστρια με βίντεο αυτή τη φορά, αναφέροντας: Δηλαδή εμείς δε μπορούμε να κάνουμε πλάκα; Εμείς είμαστε τόσο μ@λ@κες που όταν κάνουμε πλάκα, δεν είναι πλάκα; Μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε πλάκα Κατερίνα μου. Μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε πλάκα; Εμείς όταν κάνουμε πλάκα είμαστε οι χειρότεροι. Αν αύριο βρέξει και χαλάσει το μαλλί σου θα φταίω εγώ Κατερίνα. Αν αύριο δεν έχεις νούμερα στην εκπομπή σου θα φταίω εγώ, αν μεθαύριο έχεις νούμερα, πάλι θα φταίω εγώ. Τι να πω; Πραγματικά η ζούγκλα που ήμουν, ήταν παράδεισος μπροστά σε αυτά που λέτε εδώ πέρα. Έλεος. Φταίω εγώ που βγήκαν οι άλλοι έξω. Τι είναι αυτά ρε;”.

Ο τραγουδιστής συνέχισε να στέλνει μηνύματα μέσω των αναρτήσεών του, δηλώνοντας σε νέο βίντεο: Τραγούδησαν Μαζωνάκη πρώτα και μετά το δικό μου. Στου Μαζωνάκη πήραν 7 και 8, στο δικό μου 9. Έχουν έρθει κι άλλα παιδιά εκεί κι έχουν φύγει από διάφορα τραγούδια καλλιτεχνών. Τι χτύπημα κάτω απ’ τη μέση είναι αυτό; Αυτό που έκανες δείχνει κακία και δείχνει ότι δεν με σέβεσαι“.

Την στήριξή του στην Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος σημείωσε, απευθυνόμενος στον Τριαντάφυλλο, πως η παρουσιάστρια τον σέβεται και τον αγαπάει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα