Τριαντάφυλλος για γάμο Ελέτσι – Λεμονίδη: “Τραγούδησα δωρεάν, αγαπάω την εφορία”

Διαβάζεται σε 3'
Νεκτάριος Λεμονίδης, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Τριαντάφυλλος στο γάμο του ζευγαριού
Νεκτάριος Λεμονίδης, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Τριαντάφυλλος στο γάμο του ζευγαριού Instagram/@elizabethelechi_

Την απάντησή του για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση φοροδιαφυγής του γάμου των Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριου Λεμονίδη, δίνει ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος.

Στο επίκεντρο της ΑΑΔΕ, αλλά και της επικαιρότητας, βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, λόγω της συμμετοχής του – με την καλλιτεχνική του ιδιότητα – στον γάμο των Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριου Λεμονίδη που εξελίχθηκε σε μια μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής.

Συγκεκριμένα, η επίδειξη χλιδής στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λενονίδη μέσω των social media ενεργοποίησε ειδικό λογισμικό και την ομάδα ελεγκτών της εφορίας που ασχολείται με το διαδίκτυο κι έτσι βρέθηκαν στο μικροσκόπιο των οικονομικών ερευνών.

Η Ελίζαμπεθ απάντησε ότι η συμφωνία που είχε κάνει με τους συντελεστές που βοήθησαν να γίνει η δεξίωση του γάμου, ήταν να διαφημιστούν μέσα από τα social media.

Ωστόσο, με τη βοήθεια ειδικού αλγορίθμου οι ελεγκτές άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της φοροδιαφυγής.

Μέσα από την έρευνα που έκαναν οι αρμόδιες Αρχές προέκυψε ότι ο Τριαντάφυλλος, που ήταν ο τραγουδιστής που διασκέδασε τους καλεσμένους της δεξίωσης του γάμου, δεν εμφάνισε κανένα τιμολόγιο για τη συγκεκριμένη μέρα.

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου για τον γάμο της Ελέτσι

Ο ερμηνευτής μίλησε στην εκπομπή Live News του MEGA και είπε πως τραγούδησε αφιλοκερδώς στον γάμο, καθώς είναι φίλοι με τη νύφη.

Όπως είπε: “Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor, εκεί στη ζούγκλα ήμασταν με την Ελίζαμπεθ πολύ κοντά, ήμασταν φιλαράκια και μου έλεγε “θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά”. Κι εγώ της είπα ότι “αφού το θέλεις τόσο πολύ, όταν βγούμε από το παιχνίδι εγώ θα τραγουδήσω στον γάμο σου τζάμπα”. Τραγούδησα μόνο 25 – 30 λεπτά γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί που εμφανίζομαι. Της το έκανα, λοιπόν, αυτό. Είναι δικαίωμα μου να τραγουδήσω στον γάμο του Ευαγγελάτου, στον γάμο του Θανάση, στον γάμο του Νίκου αφιλοκερδώς”.

“Σε όλα τα live μου κόβω πάντα δελτίο παροχής, κάθε τρεις μήνες πληρώνω τον ΦΠΑ μου. Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την εφορία γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια”.

“Από τον κ. Ατζούν είναι φορολογημένα αυτά τα λεφτά που πήρα στο Survivor. Όλα αυτά, όμως, είναι προσωπικά δεδομένα. Να ψάξει να δει (σ.σ. η ΑΑΔΕ) αν είμαι κύριος σε όλα, γιατί είμαι κύριος. Δεν μου έκανε έλεγχο η ΑΑΔΕ. Δεν με ρώτησε κανείς για αυτόν τον γάμο, γιατί δήλωσα ότι αυτό το κάνω δωρεάν. Το δήλωσα πριν από τον γάμο, 5 – 6 μέρες, το δήλωσα και στον γάμο, το έπαιξαν όλα τα κανάλια. Είμαι κύριος σε όλα, γιατί αγαπάω τη χώρα μου και θέλω να σέβομαι τη δουλειά των άλλων” κατέληξε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα