Τζένη Μπότση: Δεν ξέρω γιατί προστατεύω τον ηθοποιό που με παρενόχλησε σεξουαλικά

Τζένη Μπότση: Δεν ξέρω γιατί προστατεύω τον ηθοποιό που με παρενόχλησε σεξουαλικά
Η ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ Eurokinissi

Η ηθοποιός προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με την παρενόχληση που έχει δεχθεί και μάλιστα ανέφερε πως ο εν λόγω ηθοποιός έχει παρενοχλήσει κι άλλες γυναίκες του χώρου.

Η Τζένη Μπότση εξομολογήθηκε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η ίδια αλλά και άλλες ηθοποιοί, με συνέντευξη που δίνει στο “page2” της εφημερίδας Νέα Σελίδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην εν λόγω συνέντευξη:

Είσαι από τις πρώτες Ελληνίδες που μίλησες δημοσίως για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκες από συνάδελφό σου, χωρίς όμως να αποκαλύψεις το όνομά του. Γιατί δεν το έκανες;

Επειδή έχω μάθει ότι το έχει κάνει και σε άλλα κορίτσια, δεν σου κρύβω ότι είναι κάτι που με προβληματίζει και το έχω συζητήσει και με την ψυχολόγο μου. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με τρομάζει… Ακόμα και στην ψυχαναλύτριά μου άργησα να πω το όνομά του και κάποια στιγμή θυμάμαι ότι με είχε ρωτήσει: «Γιατί τον προστατεύετε;».

Γιατί τον προστατεύεις;

Δεν ξέρω γιατί. Και δυστυχώς είναι αρκετές που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας, αλλά καμία δεν έχει το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά. Μπορεί να γίνει κάποια στιγμή.

Έχεις πέσει ξανά θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης;

Όχι. Βέβαια, είχα σοκαριστεί τόσο πολύ που θυμάμαι ότι πήγαινα σε οντισιόν και ήμουν με το όπλο στο χέρι. Μάλιστα, μια φορά ένας σκηνοθέτης μού είχε πει: «Μα γιατί είστε σε θέση άμυνας; Μια ακρόαση κάνουμε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα