Τζίτζι Χαντίντ: “Δεν ξαναπατάω στη Μύκονο, με λήστεψαν!”

Τζίτζι Χαντίντ: “Δεν ξαναπατάω στη Μύκονο, με λήστεψαν!”
H Gigi Hadid Instagram

Σε δημοσίευμα που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το διάσημο μοντέλο δήλωσε πως έπεσε θύμα ληστείας, ενώ συνέστησε στους ακόλουθούς της να μην επισκεφτούν το νησί.

Θύμα ληστείας στη Μύκονο έπεσε το γνωστό μοντέλο Τζιτζί Χαντίντ, που βρισκόταν στο νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Έξαλλη δήλωσε στο Instagram ότι δεν πρόκειται να ξαναεπισκεφτεί το ελληνικό νησί μετά από αυτό το συμβάν.

Η Τζίτζι ανέβασε μία φαινομενικά ειδυλλιακή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, ωστόσο φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να ξεγελαστεί από τα social media διότι, όπως τόνισε, οι διακοπές της στη Μύκονο δεν ήταν τόσο τέλειες!

“Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ ξανά να πατήσω στο νησί. Δεν σας το συστήνω. Ξοδέψτε αλλού τα χρήματά σας”, έγραψε σε ανάρτηση, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες για τη ληστεία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν έδωσε ο πατέρας του μοντέλου, Μοχάμεντ Χαντίντ, που είπε στο TMZ ότι η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο, ενώ έλειπαν οι κόρες του. «Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», είπε ο Μοχάμεντ Χαντίντ στο TMZ και δήλωσε ότι τους έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ ήταν τα θύματα ληστείας. Στη Μύκονο ήταν και οι άλλες δύο κόρες του, Αλάνα και Μαριέλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα