Βάνα Μπάρμπα: “Κάτω τα χέρια από τον Πέτρο Φιλιππίδη”

Βάνα Μπάρμπα: “Κάτω τα χέρια από τον Πέτρο Φιλιππίδη”
Η Βάνα Μπάρμπα PapadakisPress

Ανοιχτά με το μέρος του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού τάσσεται η Βάνα Μπάρμπα. "Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη", έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Ανοιχτά την υποστήριξή της προς τον ηθοποιό που κατηγορείται για τρία βαρύτητα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα (δύο απόπειρες βιασμού και για έναν βιασμό), Πέτρο Φιλιππίδη, εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα μέσω ανάρτησης στο Facebook.

“Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.. αρκετά πια”, έγραψε η γνωστή ηθοποιός, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media, με τους χρήστες να απορούν με την απόφασή της να κάνει μία τόσο τολμηρή τοποθέτηση πάνω σε ένα θέμα τόσο ευαίσθητο.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα τάσσεται ανοιχτά με το μέρος του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και συναδέλφων του, που κατηγορούνταν για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου. Συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου, η ηθοποιός είχε δηλώσει στην εκπομπή “Ευτυχείτε” πως θέλει να κάνει θέατρο στο άμεσο διάστημα, αποκαλύπτοντας πως σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα του Γιώργου Κιμούλη, ενώ την ίδια στιγμή μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

“Θέλω να κάνω θέατρο, αλλά δεν ξέρω πώς. Θέλω να ετοιμάσω μια παράσταση. Μου λείπει. Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα