Βασίλης Καρράς: Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου – “Θα σ’ αγαπώ πάντα”

Διαβάζεται σε 2'
Η Άντζελα Δημητρίου στο λαϊκό προσκύνημα του Βασίλη Καρρά
Η Άντζελα Δημητρίου στο λαϊκό προσκύνημα του Βασίλη Καρρά Youtube/@Thesstoday

Εμφανώς συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη. Τα λόγια που είπε.

Στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του Βασίλη Καρρά, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης (26/12) στη Θεσσαλονίκη, έδωσε το “παρών” η Άντζελα Δημητρίου.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, όπως και άλλοι καλλιτέχνες, βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, προκειμένου να πει αποχαιρετήσει τον καλό της φίλο και συνάδελφο.

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη κατά την άφιξή της στην εκκλησία και με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να πει ορισμένα λόγια για τον Βασίλη Καρρά στις δηλώσεις της στις κάμερες.

“Ήρθα πριν τρεις μέρες εδώ Θεσσαλονίκη για να κάνω Χριστούγεννα. Με την κουμπάρα και μανατζέρ μου πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο και φάγαμε. Και ξαφνικά έμαθα ότι ο αγαπημένος μου συνάδελφος και πάνω από αδερφός, σαν αδέρφια ήμασταν, έφυγε. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του, να τον θυμούνται πάντα” είπε στην αρχή.

Εγώ αυτό που θα θυμάμαι από τον Βασίλη είναι ότι “θα τον νοιάζομαι χρόνια πολλά”, γιατί μαζί είχαμε κάνει ένα ντουέτο… Αχ Θεέ μου, δεν αντέχω άλλο. Αισθάνομαι πολύ περίεργα σήμερα. Συγγνώμη, δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Καλό Παράδεισο Βασίλη μου. Σ’ αγαπώ και θα σ’ αγαπώ πάντα” πρόσθεσε η Άντζελα Δημητρίου.

Σε άλλες δηλώσεις της, η Άντζελα Δημητρίου είπε: “Τι να πω για τον Βασίλη; Τον γνώριζα από το 1980, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος και η καλύτερη ψυχή. Θα τον αγαπάω πάντα, θα τον σκέφτομαι πάντα. Του αφιερώνω ένα τραγούδι που έχουμε πει μαζί, το “Θα σε νοιάζομαι”. Συλλυπητήρια στην οικογένεια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα