Βίκυ Καγιά: Απαστράπτουσα σε νέα εμφάνιση στο Κόκκινο Χαλί στο Φεστιβάλ Βενετίας

Βίκυ Καγιά: Απαστράπτουσα σε νέα εμφάνιση στο Κόκκινο Χαλί στο Φεστιβάλ Βενετίας
Βίκυ Καγιά Instagram / @vickykaya_

Μετά από το βίντεο που έγινε viral, όταν ένας υπεύθυνος την απομάκρυνε, η Βίκυ Καγιά περπάτησε ξανά στο Κόκκινο Χαλί στο Φεστιβάλ Βενετίας και "μαγνήτισε" τα βλέμματα.

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, η οποία “μαγνητίζει’ τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Αφότου περπάτησε στο Κόκκινο Χαλί με δημιουργία του Giorgio Armani, με το βίντεο να γίνεται viral καθώς την απομάκρυνε ένας από τους υπεύθυνους του χώρου, το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε ξανά με ένα εξίσου πανέμορφο outfit.

Σε νέες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά περπατάει και φωτογραφίζεται στο Κόκκινο Χαλί με ένα σατέν, μάξι φόρεμα του οίκου Dundas, σε ροζ-λιλά αποχρώσεις, με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη, το οποίο αναδεικνύει τη σιλουέτα της.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά στο Instagram

Η προηγούμενη εμφάνιση στο Κόκκινο Χαλί

Στην προηγούμενη εμφάνισή της, η Βίκυ Καγιά φορούσε μια αστραφτερή, κομψή και, παράλληλα, σέξι δημιουργία του Giorgio Armani.

Την στιγμή που η Βίκυ Καγιά πόζαρε μπροστά από δεκάδες φωτογραφικούς φακούς, ένας υπεύθυνος του χώρου την πλησίασε και της ζήτησε να απομακρυνθεί, καθώς (μάλλον) έκρινε πως έμεινε περισσότερη από την επιτρεπόμενη ώρα στο Κόκκινο Χαλί.

Τότε, η Βίκυ Καγιά, ατάραχη και ψύχραιμη, τελείωσε τη φωτογράφιση και έπειτα έφυγε χαμογελαστή από το σημείο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα