Vinka: Κλωτσιά “με 12ποντο” σε φαν που έπιασε τα γεννητικά της όργανα σε συναυλία

Vinka: Κλωτσιά “με 12ποντο” σε φαν που έπιασε τα γεννητικά της όργανα σε συναυλία
Instagrm (vinkaofficial)

Ένας θαυμαστής της Vinka έκανε κίνηση, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Νότιο Σουδάν, να αγγίξει τα γεννητικά όργανα της τραγουδίστριας και πήρε αυτό που του άξιζε.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Τζούμπα, στο Νότιο Σουδάν, η τραγουδίστρια με καταγωγή από την Ουγκάντα, Vinka, κλώτσισε θαυμαστή της που προσπάθησε να αγγίξει τα γεννητικά της όργανα, την ώρα που η ίδια βρισκόταν επί σκηνής.

Η Veronica Luggya, γνωστή ως Vinka, που πρόσφατα έγινε μητέρα, είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί σε διάφορες εκδηλώσεις στο Νότιο Σουδάν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε.

Η καλλιτέχνιδα που λόγω μητρότητας είχε μείνει “εκτός” τον τελευταίο χρόνο, ξεσήκωσε το κοινό που περίμενε πώς και πώς να την απολαύσει.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, κατά η διάρκεια μιας συναυλίας, η μουσικός ενοχλήθηκε όταν ένας αγενής θαυμαστής της άπλωσε τα χέρια του και προσπάθησε να την αγγίξει στα γεννητικά της όργανα. Ο άντρας πήρε αυτό που του άξιζε. Η Vinka εμφανώς εκνευρισμένη κλώτσησε τον θρασύτατο οπαδό της, τον οποίο στη συνέχεια η ασφάλεια οδήγησε στην έξοδο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα