Χάρης Κωστόπουλος: Πότε θα τελεστεί η κηδεία του τραγουδιστή

Διαβάζεται σε 2'
Χάρης Κωστόπουλος: Πότε θα τελεστεί η κηδεία του τραγουδιστή
PAPADAKIS PRESS

Η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου ανακοίνωσε την ημέρα τέλεσης της κηδείας του τραγουδιστή.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση θανάτου του Χάρη Κωστόπουλου σε ηλικία 60 ετών, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Την είδηση γνωστοποίησε η οικογένεια του τραγουδιστή μέσω ανάρτησης στα social media, στην οποία έγραψαν τα εξής: “Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Θα ενημερώσουμε σύντομα για το πότε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.
Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή”.

Χάρης Κωστόπουλος: Πότε θα τελεστεί η κηδεία του

Σε νεότερη ενημέρωση, η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου έκανε γνωστή την ημέρα και την τοποθεσία όπου θα τελεστεί η κηδεία του σπουδαίου τραγουδιστή.

“Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η οικογένεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα