Χάρης Τζωρτζάκης: “Θα κάνω ταινία τον χαμό του πρώτου μας παιδιού”

Χάρης Τζωρτζάκης: “Θα κάνω ταινία τον χαμό του πρώτου μας παιδιού”
Χάρης Τζωρτζάκης ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης μίλησε για το παιδί που είχε χάσει με την γυναίκα του, για τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς και για την καταγγελία για παρενόχληση που είχε κάνει ο ίδιος.

Για τα δύο παιδιά του μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος επιστρέφει στο θέατρο φέτος, μετά από δύο χρόνια αποχής, ενώ αναφέρθηκε και στον χαμό του πρώτου του παιδιού.

“Αυτό που λένε “δεν πειράζει, θα κάνετε άλλα” δεν σε αφορά όταν σου συμβαίνει και όταν βρίσκεσαι μέσα σε αυτό. Θρηνείς και δεν μπορεί να σου πει κανείς κάτι, γιατί ο θρήνος είναι κάτι προσωπικό. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ήταν μια λύτρωση, ήρθε η ζωή στο σπίτι”, ανέφερε ο ίδιος, ενώ δήλωσε πως θα φτιάξει μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Το Ακίνητο Κυπαρίσσι”, που θα είναι αφιερωμένη στον χαμό του παιδιού.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, αναφέροντας: “Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, δεν αφορά κανέναν το αν μια καλλιτεχνική συνεργασία ήταν καλή ή κακή, όταν εκκρεμούν τέτοιες κατηγορίες, όταν υπάρχει μια προφυλάκιση και όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν ανοιχτεί και έχουν μιλήσει. Νομίζω αποπροσανατολίζει. Το σοκαριστικό είναι αυτό που έχουν πάθει τα θύματα”.

“Ζούμε σε μια κοινωνία που τα στερεότυπα αναπαράγονται κάθε στιγμή”, συμπλήρωσε ο Χάρης Τζωρτζάκης, ενώ όσον αφορά τη δική του καταγγελία, είπε: “Δεν έχω ιδέα τι κάνει σήμερα ο άνθρωπος που είχα καταγγείλει εγώ για παρενόχληση. Έχω κάνει δύο φορές γυμνό στο θέατρο. Δεν μου ζήτησαν ποτέ να γδυθώ στην οντισιόν για να με δούνε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα